HyperX Cloud 3 vs Razer BlackShark V2 Special Edition

Dothrar

Kilopat
Katılım
7 Mayıs 2018
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Anestezist
Bu iki kulaklık arasında gidip geliyorum. Cloud 3'ü araştırdığımda müzik kalitesinin ve ses seviyesinin az olduğunu söylüyorlar. Genellikle müzikte dinliyorum ve kulaklığın mikrofon kalitesine önem veriyorum. Başka marka ve model önerilerinize açığım.
 
Hyperx mikrofon olarak aşırı iyi değil mikrofon kalitesi de istiyorsan blackshark iyidir ya da hs80 alabilirsin ses kalitesi kulak üstüne göre çok iyi.
 
İnanır mısınız 10 gündür araştırıyorum sizinde başınıza gelmiştir bu arada kalma olayı.HS80 bende düşündüm lakin satışı düzgün hiçbir yerde yok itopya'da sadece mağazada var.Birazdan Razer blackshark v2 SE sipariş vereceğim gibi.Sizden gelen değerli yorumlarınızın bitmesini bekliyorum :)
 
Bu arada eski kulaklığım Steelseries arctis 5 2019 edition.Belki kıyas konusunda yardımcı olabilirim.Eski kulağıma göre daha iyi veya kötü anlamında.
 
Bu arada belirtmediğim için özür dilerim belki kıyaslama konusunda yardımcı olacaksa eski kulaklığım Steelseries arctis 5 2019 edition.Belki kıyas konusunda yardımcı olabilir diye düşündüm.


Siz hangi modeller arasında kararsız kaldınız ?
Cloud 3 amazonda indirime giriyor, buraya atmışlardı bir kere öbür gün gördüm üzülmüştüm. Cloud3, Blackshark V2SE, HS80 bu üçü arasında kaldım ancak Blackshark V2SE alacağım gibi bir hocam övdü forumda.
 
Siyahı çok absürt fiyatlara satılıyor HS80’in. Aynı arada kalma durumu bende de var şu an çok kararsızım.
Siz hangi modeller arasında kaldınız ?

Cloud 3 amazonda indirime giriyor, buraya atmışlardı bir kere öbür gün gördüm üzülmüştüm. Cloud3, Blackshark V2SE, HS80.
Ben Blackshark alacağım gibi ama bakalım belki daha iyi tavsiyeler olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı