"Esansları orjinalden kaliteli" kısmında beni kaybettin. Yemezler. Gidin Instagram'da reklamınızı yapın, böyle işkembeden de sallamayın.Doros parfüm tavsiye ederim, esansları çok kalite orijinalden kaliteli en önemlisi herkes soruyorr nereden aldın diye![]()
Hocam emre geldi gibi instagram sayfaları nasıl?Yıldız Esanstan alıyordum. Mad'i keşfedince bıraktım.
Yıldız Esans'ta gidip sıra bekliyorsunuz, hazırlanma, gitme gelme süresi derken vakit kaybı çok oluyor. Mad öyle değil. Hazır ürünü daha kaliteli ve uygun fiyata alıyorsunuz. Ayrıca buzdolabında bekletme derdi de olmuyor. Öneririm.
Nasıldı hocam kalitesi? Okuduğuma göre mad bozmuş vs... diyorlar. Ladosiparfum veya emre geldi nasıl?MAD deneyelim bir de sonra Loris geçeriz![]()
Hocam emre geldi gibi Instagram sayfaları nasıl?
Nasıldı hocam kalitesi? Okuduğuma göre mad bozmuş vs... Diyorlar. Ladosiparfum veya emre geldi nasıl?
Muscent genellikle kaliteli ama fiyatları aşırı yüksek; sırf marka için fazladan para ödüyorsunuz.Muscent öneririm, kokular neredeyse birebir kalıcılık da iyi edp şeklinde yapıyorlar kadıköyde bağdat caddesinde şubeleri var, dior sauvage ve one million aldım kokular bire bir aynı yapılmış
Sizin önerilrriniz neler?Muscent genellikle kaliteli ama fiyatları aşırı yüksek; sırf marka için fazladan para ödüyorsunuz.
Muscent kötü demiyorum, gayet iyi, ama fiyatları biraz yüksek; outlet ürünlerinin fiyatı uygun oluyor, onları takip ediyorum. Başka tavsiye edebileceğim markalar Dose, Adens, Capslock, Tutaste, Emregeldi, PRS, Maria, MFY. Hepsi tercih edilebilir. Kimi nispeten ucuz, kimi daha pahalı. Birisi bir parfümü iyi yaparken başka bir parfümü kötü yapmış olabilir. Onun için tek muadilciye gözü kapalı bağlı kalmak mantıklı değil.Sizin önerilrriniz neler?
God of fire sizce hangi markada daha iyi?Muscent kötü demiyorum, gayet iyi, ama fiyatları biraz yüksek; outlet ürünlerinin fiyatı uygun oluyor, onları takip ediyorum. Başka tavsiye edebileceğim markalar Dose, Adens, Capslock, Tutaste, Emregeldi, PRS, Maria, MFY. Hepsi tercih edilebilir. Kimi nispeten ucuz, kimi daha pahalı. Birisi bir parfümü iyi yaparken başka bir parfümü kötü yapmış olabilir. Onun için tek muadilciye gözü kapalı bağlı kalmak mantıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.