SteelSeries fareyi garantiye göndermek

ssDeDe

Centipat
Katılım
21 Şubat 2023
Mesajlar
265
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Trendyol üzerinden aldığım Prime faremi 2 haftadır kullanmaktayım ama şunu fark ettim ki sol tıka hafif bir baskı uygulayınca Click sesi geliyor ama görünürde bir tıklama yok sağ tıkında öyle bir şey söz konusu değil. Trendyol'da satıcıya yazdığımda ise bu işlemin 21 iş günü süreceğini söyledi. Acaba garanti için SteelSeries'in kendisine gönderme imkanım var mı? Ve nasıl yapılır?
 
Kutu içindeki garanti belgesinde kullanma klavuzunda vb. adresler ve telefon numaraları olur onları arayıp danışıp kargo kodu istemelisiniz. O kargo koduyla kutu içine fatura kopyası da ekleyerek gönderin onlara. İşlem açıp kod verirler ordan durumu takip edersiniz.
 
Kutu içindeki garanti belgesinde kullanma kılavuzunda vb. adresler ve telefon numaraları olur onları arayıp danışıp kargo kodu istemelisiniz. O kargo koduyla kutu içine fatura kopyası da ekleyerek gönderin onlara. İşlem açıp kod verirler oradan durumu takip edersiniz.

Merhaba hocam servisi bugün aradım ve bana hasar raporu çıkardık bu rapor ile kargo elinize varınca Trendyol'a başvurun dediler buraya bıraktığım resimdeki yerden mi talep açmam gerekiyor?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2024-05-10 085456.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-10 085456.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 11

Yeni konular

Geri
Yukarı