Çözüldü SteelSeries Rival 3 Wireless Bluetooth eşleştirme yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HakanTsr

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2019
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Kasım ayında Rival 3 Wireless almıştım ilk bağladığımda Bluetooth ile direkt hiçbir sıkıntı olmadan bağlanmıştı. Fakat eşleştirmeyi bilgisayardan kaldırdıktan sonra tekrar eşleştirme yapamadım, mouse üzerinde mavi ışık yanıp sönüyor yani Bluetooth aktif ama bilgisayarda ya da herhangi bir Bluetooth cihazda Rival 3 görünmüyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı veyahut çözümünü bilen yardımcı olursanız sevinirim.
İyi sosyaller.

Ek olarak 2.4G ile kullanıyorum şu an ama bilgisayarı kapatım açtığımda bazen bağlantı kesiliyor USB dongle ı çıkarıp takonca düzeliyor.
 
Çözüm
Aynı şeyi ben de yaşadım. Çözümü basitmiş. Cpi tuşuna basılı tutarken alttaki kontrolcüyü bluetootha getirirsen eşleştirme yapabiliyor.
Aynı şeyi ben de yaşadım. Çözümü basitmiş. Cpi tuşuna basılı tutarken alttaki kontrolcüyü bluetootha getirirsen eşleştirme yapabiliyor.
 
Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba çözüm SteelSeries supportta bitiyor yazıyorsunuz sizlere detaylı şekilde nasıl yapıcağınızı ve düzelticeğinizi anlatmakta

teelSeries Destek, Landfall ile buradan iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

Rival 3 Wireless'ınızın bir sorun yaşadığını duyduğuma üzüldüm.

Bunun yazılımla ilgili bir sorun olma ihtimalini ortadan kaldırmak için önce bazı sorun gidermeyi deneyeceğiz!

1. Rival 3 Wireless donanım kilidinin bilgisayara takılı olduğundan ve farenin mor renkte yanıp sönerken açık olduğundan emin olun.

2. Ekranın sağ alt köşesindeki Windows görev çubuğundan SteelSeries GG'den çıkın.
?name=inline1064566363.png


3. SteelSeries GG artık çalışmadığında, bu yanıttaki eki indirin ve çalıştırın (Rival_3_WL_Recovery_Tool.exe"

4. Dosyaya tıkladığınızda, mavi uyarı kutusu belirdiğinde "Daha Fazla Bilgi"yi seçin. Ardından "Yine de Çalıştır"ı seçin " Windows'tan başka bir uyarı aldığınızda.

5. Ekranda "Başarılı! Lütfen GG'yi açın ve cihazınız için kritik güncellemeyi gerçekleştirmek için Motor sekmesine gidin" mesajı görüntülenmeli ve devam etmek için herhangi bir tuşa basılmalıdır.

6. Ekranda bir düğmeye basın. Fare üzerindeki LED'in sabit mor renkte yandığını ve fareyi hareket ettirdiğinizde imlecin ekranınızda hareket ettiğini doğrulayın.

7. SteelSeries GG'yi açın, Motor sekmesine gidin ve Rival 3 Wireless

8 altındaki kırmızı "Kritik Güncelleme" başlığına basın. Firmware güncellemesinin tamamlanmasını bekleyin ve ardından pencereyi kapatın.


Bunun sorununuza yardımcı olup olmadığını lütfen bize

bildirin

Exe dosyası için ulaşabilirsiniz bana ulaşabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı