Kız mesajlarıma cevap vermiyor

@Somethingg Tecrübe olmuştur boşver.
Belki bana aptal diyeceksiniz, sizin söylemek istediklerinizi gerçekten çok iyi anladım ama konuşmayı kesmeden önce son bir kez konuşmak istiyorum dediğim gibi aramızda geçen diğer konuşmaları düşününce bunun manipülasyon olduğuna inanmak çok zor geliyor insana
 
@Somethingg Burada irade ve özsaygı devreye giriyor karar senin. Kız sana yazmaya devam etse 1 ay sonra aynısını tekrar yapar, sen kıza muhtaç olduğunu hissettirmişsin ve hiçbirşey olmamış gibi tekrardan devam ederseniz aynısını yapar.

@Somethingg Kadınlar böyledir dostum.
 
Hocam cidden komik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Haklısınız belki aptalca kararlar vs. vermiş olabilirim ama mantıklı davranmaya çalışıyorum o yüzden burada konu açtım ve sizden bir şeyler öğrendim.

@Somethingg Burada irade devreye giriyor karar senin. Kız sana yazmaya devam etse 1 ay sonra aynısını tekrar yapar, sen kıza muhtaç olduğunu hissettirmişsin ve hiçbirşey olmamış gibi tekrardan devam ederseniz aynısını yapar.

@Somethingg Kadınlar böyledir dostum.
Anladım hocam teşekkürler cevaplarınız için.
 
@Somethingg hocam kızın tavrında bir şey değişmeyecek ve sana niye konuşmadığını anlatmayacak muhtemelen ondan komik geldi.
Beni umursamayan birini bu kadar umursamam çok mantıksız. Artık çok fazla takmayacağım. Takipten vs. de çıkarayım hızlıca unutmak istiyorum.
 

Geri
Yukarı