2 kişilik 2 saat yat kiralama

manastirdan

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2017
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bayramda İstanbul'a geleceğim sevgilimin yanına. Baş başa güzel vakit geçirmek için aklıma boğazda yat kiralamak gibi değişik bir fikir geldi. İkimiz olacağız ve yemekli bir kiralama yapmak istiyorum. 2 saat yeterli olur diye düşünerek sizlerden konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcılarını istiyorum. Yani daha öne hiç böyle bir aktivite organize etmediğim için fiyatlar ve diğer koşullar hakkında hiç bilgim yok. İnternet ortamında uzun bir araştırma yaparak siteleri inceledim ancak buralara ne kadar güvenilir bilemediğim için forumda konu açmak istedim. İçinizde yat sahibi olan ya da tanıdığı olan varsa beni yönlendirebilirlerse çok mutlu olurum. Yemek olarak yatta olduğumuz için balık menüsü iyi olur diyorum. Alkol kullanmıyoruz, yemeğin yanında Cola, Fanta ve meyve suları falan limitsiz şekilde servis edilirse iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 kişi, 2 saat sürecek bir boğaz turu, alkolsüz yemek menüsü, yatın ses sistemi, masanın gül ve yapraklarla süslemesi için www.yatkiralama.net şirketi ile ekonomik bir yat için 1000 TL ücret karşılığında anlaştık. Şimdilik şirketin ilgi ve alakası çok güzel, umarım organizasyon günü de aynı şekilde devam eder..
 
5 sene kadar önce Marmaris'te kiraladim alti komple cam olan bir yat. Ben, esim ve kizim. O zamanlar oglum dogmamisti. Heeyttt be hakikaten yaslaniyoruz.

10 saat 2500 TL ödedim. Icinde yemek vardi ve alkollü+alkolsüz icecekler (sinirsiz) ve bayagi bir koy gezdik. Ayrica 10 saat diye anlastik ama sabah 8 aksam 21 arasi gezdik yani, kaptan muhabbetimizi sevdi. :)
Size önerim iki kisilik düsünüyor iseniz yemekten pek birsey beklemeyin berbat oluyor, yani karniniz tok binin. Tecrübe ile sabittir...

Nerden actin simdi bu konuyu. :)
 
Ege ve akdeniz'de yapılan mavi yolculuk turlarında yemekleri teknede yaptıkları için menü biraz yetersiz olabiliyor, ben de tecrübe etmiştim geçtiğimiz senelerde. Ama boğazdaki yatlar yemeği restoranların iskelesine yanaşıp alarak sıcak halde hemen servis yapıyorlar ya da mikrodalga ile ısıtıp veriyorlarmış. Yemeği nereden alacağımızı sorduğumda rumeli hisarında bulunan antik laterna restoranından dediler. Ordövr tabağı, ara sıcak, ana yemek olarak balık, yanında salata, meyve ve içecekler olacak. yani güzel görünüyor, tatmak lazım :) Gerçi yemekler bahane, sevdiklerinle baş başa boğazın manzarasının keyfini çıkarmak, kafa dinlemek güzel olacak inşallah.. Bu arada hepinize iyi bayramlar (y)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı