Korsan yazılım ile render almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi adıma konuşmak gerekirse evet orijinal kullanıyorum ve dediğin hataları ben korsan sürümde zamanında çok aldım YouTube Kanalımı kapatmaya kadar gittim sonra 1 ay denedim ve aldığım hataların hiç birini almadım. Halen sorun korsandan değil diye iddia etmek çok saçma geliyor o zaman korsana bu kadar güveniyorsun windows'un niye orijinal kullanıyorsunuz ? Yoksa oda mı korsan sonuçta toplama bilgisayar 1 ay denemekten ve 60 TL'den kaçan. Orijinal Windows 10 150-400 TL ondan da kaçar. :D
Ben crack yüzünden dir veya değildir diye savunmuyorum. Windows a gelicek olursak bir yakınımın almış olduğu key vardı ona kullanmak nasip olmadı, bana hediye etti ondan orijinal. Dediklerinizi dikkate alacağım eğer başka fikiriniz yok ise entry girmenizin bit anlamı yoktur.
 
Benim Ryzen 5 1600'üm var. İşletim sistemimde orijinal değil kullandığım programlar da. Sadece oyunlarım orijinal. Şimdiye kadar bir çok render yaptım ve hiçbirinde de bir hatayla karşılaşmadım. Ben sorununuzun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Fakat hangisi sorunlu onun hakkında bir fikrim yok.
Piyasada kaç tana korsan crack var haberiniz var mı sizin ki crack size göre hatasız olabilir ama arkadaşın bulduğu korsan yazılım da sorun var demek ki emek hırsızlığına devam. :)
 
Piyasada kaç tana korsan crack var haberiniz var mı sizin ki crack size göre hatasız olabilir ama arkadaşın bulduğu korsan yazılım da sorun var demek ki emek hırsızlığına devam. :)
Aldığım şey sürekli benim olacaksa ona para veririm. Gayet iyi de emek hırsızıyım. Hiç sakıncasıda yok. Bu korsan takıntısından bir kurtulamadınız.
 
Konu içine konu açmayın. Daha fazla sorunuz için ayrı konu açın ki, konu kirlenmesin.
Haklısınız, genelde dikkat ederim böyle şeylere. Kısa bir soru diye ayrı bir konu açma gereksinimi duymadım. Hem de konu açalım derken en küçük hatamızda 1 gün ceza yeme olayımız var biliyorsunuz neyse. Kusuruma bakmayın artık...
 
@PcKologX konuyu gereksiz yere uzatmış ve saptırmışsın. Ayrıca tavrın da hiç hoş değil. Burada sorun yazılımın korsan olması değil. Donanımsal bir arıza söz konusu. Soruna güzel çözüm önerilen varsa paylaş. Yoksa konuyu saptırmayalım.

Kaldı ki 30 günlük deneme sürümü ile de aynı sorun yaşanıyorsa sorun donanımsaldır...

Her zaman orijinal yazılım kullanılmasını tavsiye ediyoruz lakin korsan yazılım yüzünden render esnasında PC kapanmaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı