Lazer Göz Tedavisi

İki hafta gözlerin yanıyor, ağrıyor, elini süremiyorsun ve su değdiremiyorsun. Özellikle bir hafta karanlık bir odada kalmanı öneririm ışık rahatsız ediyor. Sonra üç ay için üç farklı damla kullanıyorsun. Sonrası tek damla göz yaşı damlasını toplamda en az bir sene kullanıyorsun. Senelik kontrollere gidiyorsun. Memnunmuyum dersen evet öyleyim. Bende dört derece astigmat ve iki derece miyop vardı.
 
Hocam ben de genetik olarak sizin durumunuza benzer bir durumdayım. Denize daldığınızda nasıl hissediyorsunuz veya gözünüzü ovuşturduğunuzda? Tedavinin detaylarını da bilmiyorum ama şahsen güvenemiyorum bu yönteme. Bütün göz doktorları neden gözlük takıyor o zaman hala? Düşündüren noktalar bunlar beni.
 
Üç sene oldu benim ameliyatım tek sıkıntısı şu bende gözdeki kuruluk azda olsa devam ediyor ara ara damlayı kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı