PHP ve MySQL ile Admin Yönetim Sayfası Oluşturmak

Ubeydullah

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PHP ve MySQL ile admin panelinde adminleri bir tablo da göstermek gerekirse ekleme çıkarma ve düzenleme işlemlerini yapacağım bir sayfa oluşturmam lazım ama nasıl yapacağım konusun da takılı kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 table, kolonlara admin bilgileri son kolona 2 buton biri edit digeri sil.
Table nin ustunde admin bilgilerinin dolduracagi inputlar. Edit e basinca jquery ile ilgili satirdaki adminin id degerini data attribute yardimiyla cekip bilgilerini yukaridaki inputlara atarsin. Bilgileri duzenleyip kaydedersin. Online kullanicinin bilgilerini degistirmis olma ihtimaline karsilik bilgisi degisen uyeyi sistemden dusurursun tekrar giris yapmak zorunda kalir. Sil butonunda ise modal acilir silinsin mi diye sorar sil butonunu form icine alirsin butona basilinca post yapar adminin varlik durumunu pasife ceker eger soft delete yapiyorsan? Hard delete yapiyorsan da direk silersin. Php bilmiyorum fakat olay en kaba anlatimla boyle.
 
İlk önce tablo ooluştur örneğin yönetici tablosu sonra id, adi, sifre, yetki diye sutunlar olustur.
Daha sonra session ve cookie ile giriş çıkışları yapacaksın.
Ekleme insert.
Silme delete.
Güncelleme update.

Not: jquery, ajaxla falan işin yok temel php bilgisi ve temel mysql bilgisi yeterli.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı