6500 TL Sistem Toplama

TC Mert Çakır

Kilopat
Katılım
4 Nisan 2017
Mesajlar
209
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da bahsetmiş olduğum gibi 6500 TL civarı monitör hariç kasa toplayacağım. Intel 8. nesil işlemcisini beklemeyi düşünüyorum çünkü Ekim ayında piyasaya sürüleceği duyuruldu. Fakat ekran kartında ikilem yaşıyorum. GTX 1080 TI almayı düşünüyorum Ekim ayı sonlarına doğru ama GTX 2000 serisini beklesem mi diye düşünüyorum. Fikirleriniz ile bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
 
GTX 2000 serisiyle ilgili herhangi bir şey duymadım. Yakın zamanda çıkış yapacağını sanmıyorum. Şu an yanılmıyorsam hakkında duyuru beklenen tek kartları GTX 1070 Tİ.
 
İdareten GTX 1050 Ti gibi ucuz ama iş görür bir kart alıp 2000 serisi çıktığında satarak üst seviye ve yeni bir kart alabilirsin. Pascal ile bir önceki seri arasında yaklaşık 20 ay gibi bir süre varmış. Pascal'da çıkalı 16 ay gibi bir süre oldu. Belli olmaz 6 aya kalmadan tanıtıp piyasaya sürebilirler belki de, net bir bilgi yok şimdilik.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı