Ucuza Süper Sistem Toplama Videosu

Keşke Casper'dan hazır alsaymış. Bunu dedirttiniz bana en sonunda :)

Kasa çalışırken vatandaşın sesini duyamıyorum gürültüden, utanmadan gülüyor birde :)
Yıl olacak 2018, hatta 2023'e de çok az kaldı :) Yapmayın böyle şeyler, yazık günah kadına.
 
Son düzenleme:
Birkaç videolarını izledim, NVIDIA'nın GTS250 model ekran kartındaki elektronik arızayı giderirken "GTS250 yani GTX250 ekran kartımız" diyor :) GTX250 model GPU'su yok benim bildiğim NVIDIA'nın, 260 dese sorun yok.
Elektronik anlamda ne kadar bilgilidirler bilmiyorum ancak donanım anlamında son derece eski kafa, güncel teknolojileri takip etmeyen insanlar oldukları aşikar.
GPU ile soğutucu bakır bloğu arasına ek olarak 1 adet daha bakır plaka koyuyorlar mesela, daha önce böyle bir uygulama görmedim ömrü hayatım boyunca :) Zaten soğutucu bakır blok kullanıyor, araya bir şeyler koymanın ne gereği var, bir yararı olmaz yani.

Bunlardaki sıkıntı günceli yakalayamamak yani. Araştırma geliştirme yok, eski kafa devam etmişler.
Yalnızca elektronik ile uğraşsalar daha faydalı olur bence.

600W PSU koymalar, yapmayacağı render için 8 yıllık ekran kartı takmalar, kasa çalışırken yanında konuşan insanın sesini duyamamalar, işlemci mimari seçimleri falan komik yani.
Kullandığı parçaların yarısından çoğu zaten ikinci el.
 
Son düzenleme:
Kıza zerre üzülmedim. Araştırmadan, düşünmeden alırsa bu olur elbette. Kendi düşen ağlamaz. Gitmiş o parayla 90 nm ekran kartı aldırtmış. 300 tane tavuk döner yerim daha iyi. En azından karnım doyar.
Hocam ben de üzülmedim yorumlarda gördüm adam güzelce "Ben beğenmedim, bu sistem yerine ... toplansaydı çok daha iyi olurdu" demiş. Fakat kız "Ben 800 TL laptopumu verdim, o laptop dan daha iyidir. Bu fiyata da anca bu kadar oluyor işte." demiş. Aynı fiyata daha yüksek performans almak yerine niye çöp toplayasın ki?
 
Kaldığımız yerden devam ediyorum :D Ürünün markası Snopy, kutusunda da gayet net bir şekilde yazıyor. Ancak video başlığına Everest yazılmış, dakika bir gol bir burada başlıyoruz.

MediaMark'dan 40TL fazla para vererek almış, eve geldiğinde 50TL civarına satıldığını fark etmiş. Bana 40TL fazladan soktular gibi bir cümlesi var.
Sonradan da diyor ki sırf bu ışıklar için 40TL fazladan verdim. E şimdi karar vermek lazım bu parayı sen kendi isteğinle mi verdin yoksa rızan olmadan mı aldılar.

Mikrofonun incelemesini yapıyor ; Daha kayıt alıp dinlememiş ilk defa kullanıyor kayıt esnasında. Ve şaka gibi ancak kayıt esnasında mikrofonun kalitesinin iyi olduğunu söylüyor :)

Ve bir kulaklıktaki asıl olayın ışık olması :) Eve lamba lazım olunca da kulaklık alıyorum zaten.
Ve kapanışta "Boktan bir incelemeye hoş geldiniz" demesi. Mağazaya giren müşteriye "İyi günlerde kullanın" demek gibi :) Harbiden de boktan bir incelemeye hoş geldiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı