30 bin TL telefon önerisi

Bütçe
30.000
Şu an güncel olarak Redmi 10S kullanıyorum telefonun yavaşlamaktan mahvolması sadece 2 yıl sürdü kamera ile çok uğraşmam genelde ama bu kadar kötüsünüde beklemiyordum, uzun süre yavaşlamadan gitsin yeter.

Hocam o benim bir arkadaşta var kendisi güzel olduğunu söylüyor bende inanıyorum lakin temel donanıma baktığımda Xiaomi 12 bana daha üstün gibi geliyor.

Honor 200 Pro donanım özelliği olarak çok güçlü geldi onu almayı düşünüyorum artık ama bu Redmi'lerde olduğu gibi hızlı yavaşlama olur mu ve kamerası nasıldır?

Kamerası bu fiyat bandındaki en iyi ürünlerden. Android tarafında Samsung'dan sonra en akıcı ve stabil arayüzlerden birini kullanıyor Honor MagicOS.
 
Kamerası bu fiyat bandındaki en iyi ürünlerden. Android tarafında Samsung'dan sonra en akıcı ve stabil arayüzlerden birini kullanıyor Honor MagicOS.
Bu soruda biri Realme GT 6 12/256 yı önermişti realme gt6 ile honor 200 pro hemen hemen aynı özelliklere sahip bı köşede ise s24fe var ama onu çok yeterli bulmuyorum hangisini alayım sizce.
 
Bu soruda biri Realme GT 6 12/256 yı önermişti Realme GT6 ile Honor 200 Pro hemen hemen aynı özelliklere sahip bir köşede ise S24FE var ama onu çok yeterli bulmuyorum hangisini alayım sizce.

Performansı kötü değildir ancak kamera kullanımı önemliyse Honor çok daha iyi bir seçenek.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı