Acemi Dota oyuncusus hangi Heroları almalı?

1oor

Hectopat
Katılım
3 Ağustos 2017
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci/Lise
Hangi şampiyonları tercih etmeli? Bir de çok XP gelmiyor nedense, oyunun sistemi mi böyle yoksa benim oynadığım oyunlardan dolayı mı ?
 
Riki ve sniper her aceminin dostudur. Yakın ve uzak dövüşü öğrenirsiniz. İkisini de kasması kolaydır ama cılız hero oldukları için kolay ölürler. Sürekli tetikte olmanız gerektiğini öğretir. Gerçi eski Rikimaru'dan eser kalmadı, o kadar çerez değil artık. :) Spirit Breaker oynayabilirsiniz, Huskar bence ilk seviyeye uygun değil. Özellikle Lion oynayabilirsiniz. Rahat kill alabilen ve stun + hex sayesinde kaçmanıza olanak sağlayan herolardan.
 
Sniper,drow ranger başlangıç için güzel ve kolay herolar.Tabi oynadığınız maçların skill bracketleri ( high,very high) yükseldikçe bu heroları oynarken doğru pozisyon almanız,doğru eşyaları tercih etmeniz(oyunun gidişine göre) gerekecektir. İkisi de uzak mesafe herosudur.Lunayı da önerebilirim.

Yakın yani melee herolardan ise wraith kingi denemeniz iyi olacaktır.
 
Hangi şampiyonları tercih etmeli? Bir de çok XP gelmiyor nedense, oyunun sistemi mi böyle yoksa benim oynadığım oyunlardan dolayı mı ?
Sniper ile başlamalısın,daha sonra yakın dövüş herolarını çözmek için riki ile devam et. Sonrasında devamı kendiliğinden gelecektir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı