Teşekkür ederim yine de, ben araştırmaya devam edeceğim çözerim umarım.bazen akıl almadık bir parçadan sorun çıkabiliyor. ondan böyle bir fikir geldi aklıma.
Windows imajında problem olabilir. Microsoft'un sitesinden orijinalini indirip USB'den temiz kurulum yapabilirsiniz.
ISO dosyasını orijinal sitesinden flashıma yazdırmıştım. Normalde bir sorun yaşamıyordum fakat format atmadan önce yedek hard diskimi çıkarttım sonra format attım bu oldu.
Ekran açılıyor, bilgisayar başlıyor yani. Fakat yeniden başlatınca tekrar bu ekran geliyor, biosa geçiyorum ve f10 yapıp tekrar bilgisayar ekranına dönüyorum.Hiç Windows'a giremiyor musunuz? Girebilirseniz şayet anakartın sitesinden tüm güncel sürücüleri kurun Aygıt Yöneticisi'nden açık bir şey kalmadığına emin olun derim.
Maalesef kimseden bir el gelmiyor, geçmişte açılan konuları inceledim, videolara baktım fakat çare yok. Teşekkürler yinedee..bu konuda daha derin bilgisi olan biri elbet çıkar. benim önerebileceğim bunlar.
son olarak hdd nizde problem olabilir mi? başka bir hdd de denediniz mi tekrar kurulum yapmayı?Maalesef kimseden bir el gelmiyor, geçmişte açılan konuları inceledim, videolara baktım fakat çare yok. Teşekkürler yinedee..
Başka elimde yok maalesef fakat sorun onda olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bugüne kadar hiç bir problem görmedim ilk defa bu tür bir şeyle karşılaşıyorum.son olarak hdd nizde problem olabilir mi? başka bir hdd de denediniz mi tekrar kurulum yapmayı?
bazen akıl almadık bir parçadan sorun çıkabiliyor. ondan böyle bir fikir geldi aklıma.Başka elimde yok maalesef fakat sorun onda olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bugüne kadar hiç bir problem görmedim ilk defa bu tür bir şeyle karşılaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.