Bu soğutucu pazartesi elime geçti, geçer geçmez yorum yolladım. Amazon'da yorumların kendi linki oluyor kampanyaya kolaylıkla ekleyebilirsiniz, ancak Yorum Yayınlama Kriterleri sayfasında;
- Promosyon ve reklam amacıyla yazılmış yorumlara izin vermiyoruz. Örneğin, üründe doğrudan veya dolaylı mali çıkarı olan veya başka herhangi bir çıkar çatışması olan biri tarafından yayınlanan yorumları kaldırıyoruz.
Şöyle bir madde var. Yani yorumunuzda promosyon için yazdığınızı belli etmeyin yazacaksanız da. Ben yorumumu yazalı 5 gün oldu 6, 7 defa tekrar farklı şekillerde yazıp yolladım ama hala yayınlamadılar, herkesin yorumu yayınlanmıyor zannımca kafalarına göre seçiyorlar o yüzden Shout Out kampanyasondan kod almamız Amazon yüzünden biraz zor görünüyor.
Ürünün kampanyalarından toplam 40 dolar alabilirsem ürünün maliyeti 1000 liraya denk gelmiş oluyor. Resmen beleş sayılır. Ancak alması... işte o biraz meşakkatli.