MCHOSE G75 Pro klavyenin stoğa girmesi beklenilmeli mi?

Bütçe
45

Arda_KkK

Kilopat
Katılım
21 Mart 2018
Mesajlar
105
Stoğa girdiği zaman fiyatında çok artış olur mu veya stoğa girene kadar uzun süre geçtiği için dolar kuru yüzünden bir artış olur mu? Bekleme riskine girmeli miyim yoksa biraz daha üst veya alt bütçesinde başka bir klavye mi almalıyım? Bütçem 4500 civarında fakat normal oyun kullanımı ve günlük kullanım için bir klavyeye bu parayı vermeye değer mi, kararsız kaldım.
Bu klavye dışında gözüme çarpan şu klavyeler var. Epomaker HE75 tri, MCHOSE K87, Dermoshark top75 ve top87, furycube F75 Ultra, Akko MoonsGeek M1 V5, Epomarker & Aula F87 Pro.
Post yazım hatalı oldu, özür dilerim. Bütçem 4500 ve klavye boyutum TKL veya %75
 
Son düzenleme:
Sürekli kullanıyorsan neden verilmesin şahsen günlük en az 5-6 saat masa başındayım ve en fazla kullandığım ekipman klavye.
 
Bütçeden kaynaklı değil. Normal bir kullanım için bu para verilmeli mi? Yoksa F75 ultrayı alacaktım.

Klavyeden daha çok mouse kullandığım için aynı paraları onlara veriyorum. Gram da pişman değilim valla.

Beğeniyorsanız, ihtiyaç da varsa verilir.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı