Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB
--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro
_
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Sen önce bir hayatla tanış o zaman görürüm ben ön yargısını. O laptop için 1 gün çalışmış olsaydın, aldığın bilgisayar için biraz ter dökmüş olsaydın bak nasıl tatlı gelirdi sana o bilgisayar başından kalkamazdın.
18 yaşında 100K hediye vay be ne hayatlar var.
Emeğin ile olmadığı için zevk alamıyorsun.
İki mesaj yukarıdaki yazıma ek olarak, sistemimi 9 aylık staj paramla aldığımı(hatta yetmedi) ve epey emek verdiğimi söyleyebilirim. Bunun etkisi olmuş mudur, çok olduğunu sanmıyorum.
Bir adam çok fazla tornavida kullanan biriyse, kendi parasıyla da alsa hediye olarak da edinse sonuçta o tornavidayı kullanır. Kullanmıyorsa alet kutusunda öylece durur.
*Ama 100K çok büyük para, başlangıç seviyesi motosiklet alınır öyle bir para. Ne yazıkki insan bir şeyin yokluğunu çekince, abartmayı seviyor. Şuan PC'mde depolama sorunu yaşıyorum ve parayı denkleştirsem 4-6 TB alacağım, belki o kadar alana hiç ihtiyacım olmayacak bile ama istiiyorum işte.