Cloudflare patladı mı?

Della.dd

Decapat
Katılım
25 Ağustos 2024
Mesajlar
3.253
Çözümler
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternete bir şey mi oldu? Technopat'a zor bağlandım. Siteler Cloudflare ile ilgili uyarılar veriyor. Garip bir şeyler var sanki. Benden kaynaklı mı onu da bilmiyorum. 192.168.1.1'e bile giremedim. GPT'den de çözemedim, Devam etmek için challenges.cloudflare.com engellemesini kaldırın diye uyarı atıyor.

1763472928501.png
 
İnternete bir şey mi oldu? Technopat'a zor bağlandım. Siteler Cloudflare ile ilgili uyarılar veriyor. Garip bir şeyler var sanki. Benden kaynaklı mı onu da bilmiyorum. 192.168.1.1'e bile giremedim. GPT'den de çözemedim, devam etmek için challenges.cloudflare.com engellemesini kaldırın diye uyarı atıyor.

Eki Görüntüle 2606749

Arkadaşımla bende de var umarım en kısa içerisinde çözülür.
 
Aynı sorun bendede var sadece instagrama girebiliyorum . Ev interneti , mobil veri ve internet siteleri açılmıyor . Türk telekomu aradım fakat arıza olmadığını söylediler
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı