30.000 TL'ye monitör, klavye, mouse dahil sistem önerisi

OKOSYOY

Yoctopat
Katılım
14 Kasım 2025
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocam, bütçem 30k, ilk bilgisayarım olacak. Pek bilgim yok, her şey dâhil olması gerek: Klavye, mouse vs. 30k’ya iyi bulursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Hepsi içinde, çok iyi indirim de var.
Neden Trendyol ki? Ekipmanlar berbat. Wifi adaptörü internetin altında değer aldırtır yüksek ihtimal. Şu Trendyol'u önermek dalga geçmek gibi bir şey :D
 
Neden Trendyol ki? Ekipmanlar berbat. Wi-Fi adaptörü internetin altında değer aldırtır yüksek ihtimal. Şu Trendyol'u önermek dalga geçmek gibi bir şey :D

Bilgin yoksa konuşma. Kalitesi çok iyi kullanıyorum, Wi-Fi iyi cekiyor GTA 5'te.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Küçücük mousepad'ta oynasın bakalım Valorant'ı. 1 yıl dolmadan klavyenin tuşları solması, mouse'un makrosunun içe çökmesi, kulaklığın pedlerinin yıpranması derken pişman olur. Allah bilir İtopya'dan, İncehesap'tan bile haberi yoktur. Konu sahibinin daha farklı sistemlere bakmasını veya başka öneri almasını öneriyorum.

Kaç yıldır kullanıyorsun ki? @mktrrr
 
Küçücük mouse Pad'ta oynasın bakalım Valorant'ı. 1 yıl dolmadan klavyenin tuşları solması, farenin makrosunun içe çökmesi, kulaklığın pedlerinin yıpranması derken pişman olur. Allah bilir İtopya'dan, İncehesap'tan bile haberi yoktur. Konu sahibinin daha farklı sistemlere bakmasını veya başka öneri almasını öneriyorum.

Mouspad kendi alır sonradan. Klavye ve mouse üst düzey kulaklık orta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu AAA oyun 6 GB VRAM rahat istiyor minimumda mesela :D

Screenshot_123.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Hepsi içinde, çok iyi indirim de var.
Reddettim büyüyü. Şaka bir yana hocam, bu ne? Hani bileşenler falan tamam da PSU saatli bomba falandır.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı