Bilgisayara BIOS ayarı yaptım ve yeniden başlattım ve ekran gelmedi, gri ekranda kaldı. BIOS pilini söktüm, taktım, olmadı. Inputdan kısa devre yaptırdım, olmadı. Bilen birisi varsa kurtarsın şu sıkıntıdan beni.
BIOS sıfırlama için 5-10 saniye yeterlidir. Elinizde eski de olsa farklı ekran kartı varsa deneyin.Güç kablosunu prizden çek, açma düğmesine 30 saniye basılı tut. Ardından BIOS pilini çıkarıp 15 dakika bekledikten sonra geri tak.
Kartım eski olduğu için ışıkları yok.Anakart üzerinde ışık yanıyor mu bu süreçte yeşil turuncu kırmızı gibi.
Ekran kartından olduğunu sanmıyorum.BIOS sıfırlama için 5-10 saniye yeterlidir. Elinizde eski de olsa farklı ekran kartı varsa deneyin.
Deneyeceğim teşekkür ederim.Güç kablosunu prizden çek, açma düğmesine 30 saniye basılı tut. Ardından BIOS pilini çıkarıp 15 dakika bekledikten sonra geri tak.
Ekran kartından olduğunu sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.