- Katılım
- 13 Mart 2022
- Mesajlar
- 41.031
- Makaleler
- 9
- Çözümler
- 1.038
12 bin TL olarak baksam gerek yok derim iki GPU arasindaki farki goz onune alinca. SSD kısmı opsiyonel oldugu icin bütçe varsa verilebilir bir fark olarak goruyorum.
Uzun vadede masaüstü mantıklı değil o yüzden dizüstü alacağım hocam.LOQ serisinin anakart probleminin çözüldüğünü parçalarının hem iyileştirip hem de yerlerini değiştirdiklerini okumuştum birkaç yerde. Klasik olacak ama bilindik olandan şaşmamakta gerek. Ben de yaklaşık 1 aydır araştırıyordum, ikisinin arasında kaldım ama sonra karar değiştirip bu paralara masaüstü toplamaya karar verdim.
Tercih meselesidir tabii ki. Gamegaraj hakkında da negatif yazanlar var keza LOQ kullanıcılarıda. Bir yandan başka bir model araştırsan yine onun hakkında negatif şeyler duyarsın ve tadın kaçar. Bence içine hangisi siniyorsa onu al naçizane önerimdir. Youtube de kullanıcı yorumlarını da okudum Slayer hakkında memnun olan-olmayan diye ayırt etsem %51’lik kesim memnun gibi. 5060’lı modelini araştırırken FP ürünü diye zaten herkes haykırıyor, kabul. Ama henüz %100 güvenilirliği ve yaygınlığı çok yok diye de çekimser kalıyor herkes. Biraz da gerçekten elektronik şans. Umarım alacağınız model sizin için hayırlı olur.Uzun vadede masaüstü mantıklı değil o yüzden dizüstü alacağım hocam.
Umarım hocam 3-4 gündür içim daraldı gerçekten. Aldığı gün inceleme atan birisine yazdım bakalım cevabına göre alacağım artık (Lenovo Loq).Tercih meselesidir tabii ki. Gamegaraj hakkında da negatif yazanlar var keza LOQ kullanıcılarıda. Bir yandan başka bir model araştırsan yine onun hakkında negatif şeyler duyarsın ve tadın kaçar. Bence içine hangisi siniyorsa onu al naçizane önerimdir. Youtube de kullanıcı yorumlarını da okudum Slayer hakkında memnun olan-olmayan diye ayırt etsem %51’lik kesim memnun gibi. 5060’lı modelini araştırırken FP ürünü diye zaten herkes haykırıyor, kabul. Ama henüz %100 güvenilirliği ve yaygınlığı çok yok diye de çekimser kalıyor herkes. Biraz da gerçekten elektronik şans. Umarım alacağınız model sizin için hayırlı olur.
Haklısın. Ben 1 aydır hem youtube hem de forum sitelerinde geziyorum en sonunda vazgeçtim. Bir de fiyatlar sürekli 2-3 bin hem artıp hem de aşağı iniyor, net bilgidir çünkü her gün kontrol ediyorum. Bol şans hocam.Umarım hocam 3-4 gündür içim daraldı gerçekten. Aldığı gün inceleme atan birisine yazdım bakalım cevabına göre alacağım artık (Lenovo Loq).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.