9-10 bin TL'ye ikinci el ekran kartı önerisi

Pekte iyi değil doğrusu, en giriş seviyesi kasalardan biri. Ventus'un AMD hali işte.

Yani şahsen 3 fanlı güzel bir kasa kovalardım. Sese fazlasıyla takıyorum şahsen. 3060 Ti alacağım zaman direk ucuz ve temiz diye Zotac Twin almıştım mesela, 1500RPM'de bile çok gürültülüydü. Sonra 300TL üstüne koyup EVGA FTW3 Ultra kasası aldım. Bayağı sessiz doğrusu ve 40W daha fazla çekiyor.

Elimdeki kasaya buyuk ihtimalle 3 fanlı olanlar sığmaz.
 
Elimdeki kasaya buyuk ihtimalle 3 fanlı olanlar sığmaz.

Hocam bir ölçmenizi tavsiye ederim benim kasayada olmaz sanıyordum fakat 1cm ile kurtardı zor taktım ama oldu sonuçta. 2 hafta önce falan 9300TL'ye 6700XT Sapphire Nitro+ aldım temiz içi açılmamış sizde bu fiyatlarda bulabilirsiniz elden alırsanız daha uygun olur. Pazarlıkla falan biraz bütçe artırıp 6800 falan bulursanız daha iyi olur tabii
 
Hocam bir ölçmenizi tavsiye ederim benim kasayada olmaz sanıyordum fakat 1cm ile kurtardı zor taktım ama oldu sonuçta. 2 hafta önce falan 9300TL'ye 6700XT Sapphire Nitro+ aldım temiz içi açılmamış sizde bu fiyatlarda bulabilirsiniz elden alırsanız daha uygun olur. Pazarlıkla falan biraz bütçe artırıp 6800 falan bulursanız daha iyi olur tabii.

Aerocool falcon V2 var Sapphire Nitro RX 580 ucu ucuna sığıyor.
 
Biraz küçükmüş hocam maalesef ama yine de bir ölçün derim.

Aldık artık kartı yapacak bir şey yok bayağı da baktım 12'den aşağı 6800 9500'dan aşağıda RX 6700 XT fazla yok 10 bine almış olduk.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı