VPN ihtiyacı varsa Plus versiyonunun yeteceğini düşünüyorum.
VPN ihtiyacım olacağını zannetmiyorum. Aklımda tek cihaz artı 1 yıl ya da 2 yıl var bir de ilk satın alım olacağını bilmekle beraber, 2 yıllık almak daha cazip geldi 650 TL civarıydı. Fakat kafamı karıştıran bir diğer nokta da premium planda hepsiburadanın 200 tllik çeki olmasıydı. O da 405 tl 1 yıl 1 cihaz fakat yanında ekstra çek bulunduruyordu. Hesaba katarsak 200 tl oluyor bir üyelik. Ona ne dersiniz ?Hepsiyle aynı korumayı elde edeceksin. Tek değişen ekstraları. VPN ihtiyacın varsa Plus al yoksa standart al geç.
Haklısınız hocam eğer 2 yıllık açılarından konuşursak premium plan çekiyle beraber de olsa cazipliğini yitiriyor. Ama 1 yıllıklarda standart olandan daha iyi olduğu kesin. Ben galiba standartı kullanacağım gibi gözüküyor ama yine de bir bakalım. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.@Akatshix, size daha avantajlı geliyorsa mantıklı. VPN ihtiyacım olduğu için ben Premium paketi seçerdim. +200 TL Hepsiburada kupon kodu da avantajlı kılıyor.
VPN ihtiyacım olacağını zannetmiyorum. Aklımda tek cihaz artı 1 yıl ya da 2 yıl var bir de ilk satın alım olacağını bilmekle beraber, 2 yıllık almak daha cazip geldi 650 TL civarıydı. Fakat kafamı karıştıran bir diğer nokta da premium planda Hepsiburada'nın 200 TL'lik çeki olmasıydı. O da 405 TL 1 yıl 1 cihaz fakat yanında ekstra çek bulunduruyordu. Hesaba katarsak 200 TL oluyor bir üyelik. Ona ne dersiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.