Skoda Superb 1.6 TDI 2016-19 Prestige vs Hyundai Tucson 1.6T-GDI 2015-19 Elit Plus

Evet hocam 1.5 dizel otomatik. Dolu paketi tatmin edebilir. Bir de sizin için onemli mi bilemem ama kokpitleri benim cok hosuma gidiyor Ford'ların. Kalite olarak da tasarim olarak da. Bu 1.5 dizel motor da zaten sirket araci olarak kullanilan focuslarda olan motor. Örnek bir ilan birakiyorum.

Sag olun hocam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ford Kuga önermem şahsen, piyasası az ve satışı zor olur vag grubuna oranla. SuperB manuel aracı kullandım, sorularınız varsa alabilirim. Ancak SuperB şehir için ideal bir araç olmaz, çok büyük ve park yeri bulma konusunda problem yaşatır.

Hyundai Tucson fazla önermiyorum. Özellikle 1.6 CRDI motorlu olanlarını, 100 bin kilometre sonrasında arıza çıkartabiliyor. Ki bu çıkan arıza sandık motora kadar gidiyor. Dct şanzıman DSG kadar mutlu etmez. DQ200 sorunlu bir platform, kuru kavrama ancak kilometreye oranla bakımları aksatılmadıysa çok problem çıkartacağını sanmıyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı