Normal bir şekilde kullanırken bir anda gidiyor, evdeki bütün cihazlar erişim sağlayamıyor. Aç kapat yapmadan düzelmiyor. PC'de ise yeniden başlatmadan gelmiyor internet. Her 2-3 günde bir tekrar ediyor bu durum, sebebi nedir?
Bence direkt olarak böyle durumlarda internet servis sağlayıcınıza başvurun, onlara log'lar gidiyordur sorun varsa bulabilirler.Normal bir şekilde kullanırken bir anda gidiyor, evdeki bütün cihazlar erişim sağlayamıyor. Aç kapat yapmadan düzelmiyor. PC'de ise yeniden başlatmadan gelmiyor internet. Her 2-3 günde bir tekrar ediyor bu durum, sebebi nedir?
Bence direkt olarak böyle durumlarda internet servis sağlayıcınıza başvurun, onlara Log'lar gidiyordur sorun varsa bulabilirler.
Superonline mı kullanıyorsun?
Daha önce gördüğüm bir şey değil dediğim gibi internet servis sağlıyıcınızı arayın muhtemelen modemde sorun vardır.Aç kapa yaptıktan sonra mobil cihazlara internet geliyor PC'de ise yeniden başlatmam gerekiyor bunun çözümü var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.