İnternet hızı paketten düşük, ne yapılmalı?

Kotayı aşmamışken çok az bekleyerek 2K, hiç beklemeden 1080p 60 FPS video açıyor. Bu durum kotayı aşınca 1080p'ye düşüyor. Gerekirse 480p izlemeye razıyım yeterki pingim az olsun. Ekteki fotolara diikkat.
Bu tip saha dolaplarının değişmesi lazım.
 
LTE kullanmamın tek sebebi VoLTE. Diğer türlü hızlı olması paketime iyi gelmiyor ama bence iyi.
Ben telefondan pek internete bağlanan biri değilim. Sosyal medya bile kullanmıyorum. Benim için internetteki ping değeri veya upload önemli değil. Ben online oyun pek oynamam. Ben hikayeli oyun severim. Birde Netflix var bende her gün bir iki film izlerim.
 
Arkadaşlar merhabalar hattımda 76 MBPS hız tanımlı ama speed test yaptığımda sonuç hep 50 MBPS çıkıyor. Müşteri hizmetlerini aradım bizde normal gözüküyor diyorlar. Ama online işlemlerde 50 MBPS lik paket yazıyor ondan olabilir mi? Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 283200
Eki Görüntüle 283201
Maksimum aşağı akım hızını gösteren görsele nasıl ulaşabilirim hocam ?
 
Müşteri hizmetlerini arayıp alt yapınızın VDSL desteği olup olmadığını öğrenin. Adres den sorguladığınız da 16 MBPS diyorsa büyük ihtimal ADSL dir. Bende 17 MBPS yazıyordu ama şuanda 100 MBPS internet kullanıyorum. :):)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı