250.000 TL'ye kadar TV önerisi

Semih5734

Centipat
Katılım
13 Aralık 2024
Mesajlar
107
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selamünaleyküm. Kendi evime geçeceğim. 20 yaşındayım, TV kullanımı %50 PS5 %50 dizi, müzik için kullanılacak önerilerinizi bekliyorum. Aklımda LG G5 77 inç ve Samsung 77S95F var OLED TV olarak.
 
Doğrusu C8K 98 inç kategorisinde süper bir seçenek olsa da eğer izleme mesafesi 5 metrenin üzerinde değilse 77 inç OLED tavsiye ederim.

C8K'da yansımayı azaltıcı bir panel kullanılsa da hala fazla yansıma yapıyor. 0 yansıma için ben 77S95F seçerdim. LG'ye kıyasla da daha az ısınıyor.

G5 de alsanız mutsuz etmez. O da çok güzel televizyon, 5 yıl panel garantisi var. Dolby Vision var. Sihirli kumanda var.

Diğer özellikleri karşılaştırmaya pek gerek yok çünkü iki cihaz da markalarının en iyi hoparlör kurulumlarını, işlemcilerini vs. kullanıyorlar.

Stant üzerinde duracaksa LG'nin ayakları yok bu arada, Samsung tek seçenek olur.

Samsung'da şu aralar kampanya mevcut. Eğer yakın zamanda alırsanız yanında ses sistemi hediyesi var.

Bunun dışında S Wallet kampanyası mevcut televizyonu aldıktan sonra Samsung size 20 bin lira veriyor. Ses sistemi yanında hediye olsa bile ses sistemiyle birlikte aldığınız için bu miktar 40 bin liraya çıkıyor. Bu anlamda Samsung şu an biraz daha avantajlı.

Mağaza fiyatlarının Web'e kıyasla daha ucuz olduğunu da belirteyim. İnternetten 256 bin liraya Samsung almayın. Mağazada fiyat şu an G5 ile aynı, 219 bin lira civarı olmalı.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı