Ayda 5 bin ₺ harcama yapmak fazla mı?

Üstat yazdıklarım o kadar abartı harcamalar değil. 17 yaşında babasının altına 70 bin km f30 çektiğine şahit olduğum yaşıtlarım var.

Hepsini geçtim, bizim meslek öyle abartı kuyumculuk, inşaatçılık gibi alttan gelen sermaye ile sermayemi katlayabileceğim bir meslek değil. Esnafız, pazarlara ne kadar çıkıp ne kadar yoğun çalışırsak o kadar paramız oluyor. Nedir bu kuyruk acın iki üç kişi bana tepki gösterdi diye böyle hakaret ediyorsun? Uyarı alacaksın düzelt istiyorsan mesajı yavaştan.
 
Kötü de değil iyi de değil hocam bazı yemekler midemi bozuyor açıkçası. Ama vücut bir süre sonra alışıyor o yüzden tat almaktan çok doymak için yiyorum.
Yani devlet yurtlarının fiyatları ucuz olduğu için o fiyata normal açıkçası. Tasarrufunuza hayran kaldım bu arada.
 
Hocam vallahi KYK'da kalıyorum KYK bursu (dün 4000 oldu önceden 3000TL idi) ile geçiniyorum 1000TL yurt ücreti 1000TL yol ücreti 800TL de okul yemekhanesi diğer giderleri siz düşünün artık. Sizin ne kadar tutumlu olduğunuzu anlayabiliyorum. Kafaya takmayın bizimkiler de sürekli işe girmem için baskı yapıyor. Türk toplumunda çalışmayan insan göze batıyor maalesef ama onlara da hak veriyorum bir yandan. Sizin geleceğiniz için de endişeleniyorlar.
 
Yani devlet yurtlarının fiyatları ucuz olduğu için o fiyata normal açıkçası. Tasarrufunuza hayran kaldım bu arada.
Katılıyorum hocam, sonuçta çok fazla insan kalıyor bu yüzden yemeğin kalitesi de bir süre sonra bir yerde sabitleniyor herkese yetişebilmek için.
Teşekkür ederim hocam 🙂, kendime de gönül payı ayırmayı unutmuyorum bütçemden.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı