USB Portlarına Takılan MP3 Çalara Windows'ta Erişememek

Wheeler Man

Kilopat
Katılım
21 Aralık 2014
Mesajlar
4.083
Makaleler
3
Çözümler
45
Yer
Free World
Benim sistemimde dual boot şeklinde Windows 10 ve macOS High Sierra 10.13.3 var. Her zaman kullandığım MP3 çalarıma formattan sonra artık Windows üzerinden erişemediğimi farkettim. Birkaç port ile denedim. Aynı sorun devam ediyor.
Ekran Görüntüsü (9).png


Paylaştığım resim sorunu tam olarak anlatabiliyor. Disk yönetiminde, MP3 sanki hiç bölüm yokmuş gibi görünüyor ve Windows gezgini ile diske erişemiyorum. Minitool Partition Wizard ise MP3'ün 2GB alanı olduğu görünüyor ve Explore dediğim zaman MP3 içerisindeki müzikleri görebiliyorum ama herhangi bir işlem gerçekleştiremiyorum. Ek olarak macOS ile MP3'ü tam kapasitede kullanabiliyorum.

Bu sorunu macOS üzerinde beklerdim ama Windows'ta yaşamam ilginç oldu.

@Murat5038 hocam siz de bakabilirseniz memnun olurum.
 
Sorunu MP3'ü macOS üzerinden yedekleyip Windows CMD'si ile bölüntü oluşturup çözdüm. Şu an hem macOS ile hem de Windows ile kullanabiliyorum. Bir de bu sorun benim bilgisayarıma özeldi. Laptopa taktığımda MP3 eski haliyle de çalışıyordu. Windows gerçekten garip. Bu arada sorunu sabah 320GB olan diskimi macOS ile formatlayınca da yaşadım. En azından çözümün tüm verileri kaybettieceğini öğrenmiş oldum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı