lawliettomemo
Yoctopat
- Katılım
- 14 Ocak 2026
- Mesajlar
- 2
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Ekran kartı dahili değil harici bir model.Sanırım on board denilen bir işlemci ekran kartınız var ve BİOS'ta buna ayrılan belleği ayarlayabilirsiniz.
teşekkürlerGünümüzde 8 GB RAM artık yetersiz ve sizin RAM'leriniz 2133MT/s hızında çalışıyor. En azından BIOS da XMP açılarak Ramlerinizi mevcut potansiyelinde kullanabilirsiniz. Bunun dışında yapılacak bir başka hamle RAM yükseltmesi.
Ekran kartı dahili değil harici bir model.
teşekkürlerSanırım on board denilen bir işlemci ekran kartınız var ve BİOS'ta buna ayrılan belleği ayarlayabilirsiniz.
Günümüzde 8 GB RAM artık yetersiz ve sizin RAM'leriniz 2133MT/s hızında çalışıyor. En azından BIOS da XMP açılarak Ramlerinizi mevcut potansiyelinde kullanabilirsiniz. Bunun dışında yapılacak bir başka hamle RAM yükseltmesi.
Ekran kartı dahili değil harici bir model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.