Pay to Win oyunların oynanma sebebi nedir?

Bazıları çok zengin olup harcayacak yer bulamadığı ve vizyonsuz olduğu için zevkine basıyor adamın kaybı yok ve oyunda kazandığın saygınlık gerçekten zevk veriyor ana sebebi bu. P2W bütün oyunlarda hiyerarşi olayı var.
 
Bazıları çok zengin olup harcayacak yer bulamadığı ve vizyonsuz olduğu için zevkine basıyor adamın kaybı yok ve oyunda kazandığın saygınlık gerçekten zevk veriyor ana sebebi bu. P2W bütün oyunlarda hiyerarşi olayı var.

Başka bir amaç olmayınca her şey parayla olmaz hayat bu :)
 
Ha bir de Supercell oyunları. CoC, cr vs.

Supercell oyunları değil de mobil olarak en güzel örnek Rise of kingdoms bence. Bir süre o oyunu oynadım koca koca adamlar sırf diğerlerinden güçlü olmak için her gün binlerce lira atıyorlardı oyuna.
 
Zenginler oynuyor.

Ego tatmini için.

Mesela adamın bir sürü parası var her şeye rağmen kendini gösteremeye çalışıyor ne kadar zengin olduğu hakkında içindeki değersizliği o şekilde gidermeye çalışıyor her şeye sahip olsa da o kadar terapiye giden psikolojik tedavi alan insanların bir kategorisi yok
 
Bizler oyuncu gözüyle bakıyoruz ama geliştirici olsak :) ortaya koyduğumuz üründe reklam yoksa para kazanmak için illaki birşeyler eklemek zorunda kalacağız neticede bir emek veriyor.
 
Bizler oyuncu gözüyle bakıyoruz ama geliştirici olsak :) ortaya koyduğumuz üründe reklam yoksa para kazanmak için illaki bir şeyler eklemek zorunda kalacağız neticede bir emek veriyor.

Sürekli isteyip oyuncuların tadını tuzunu kaçırıp her şeyi para üstüne kurmak ayrı :d
 
Bence asıl sorun League of Legends'de kostüm alanlar. P2W oyunlarda paranın karşlığını yine alıyorsun. LoL'de tüm paranı sadece 3-5 piksel olan kozmetiğe yatırıyorsun. En son yaklaşık 5bin TL olan e-sporcu kostümleri eklediler. Millet bunu alıyor ya. O parayı P2W bir oyuna yatırsan daha iyi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı