15.000 - 18.000 TL Arası Direksiyon Seti Tavsiyesi

PXN'in Direct Drive modelleri yeni çıktı. Alanlar da şuan kullanıyor o yüzden sarı sitede ilanı yok. Yoksa talep var. Sayemde PXN'i bilen bir kitle oluştu :D
Bize pxn V10 Pro yerine G29 alması için 3 mantıklı sebep söyleyin hesabımı şu an kapatacağım.
Hocam benim de bütçem V10 pro ya yetiyor ama direksiyon incelemelerinde falan çok küçük gözüküyor. Sizce bütçeyi zorlayıp VD4 almaya gerek var mı yoksa göz yanılması mi küçük gözükmesi.
 
Hocam benim de bütçem V10 Pro'ya yetiyor ama direksiyon incelemelerin de falan çok küçük gözüküyor. Sizce bütçeyi zorlayıp VD4 almaya gerek var mı yoksa göz yanılması mi küçük gözükmesi.

Bana da küçük geldi de @AdvocateD hocam sorun olmaz dedi.
 
Hocam benim de bütçem V10 pro ya yetiyor ama direksiyon incelemelerinde falan çok küçük gözüküyor. Sizce bütçeyi zorlayıp VD4 almaya gerek var mı yoksa göz yanılması mi küçük gözükmesi.
VD4'ün direksiyonun çapı 28 cm V10 Pro'nun 27 cm. Çok büyük bir fark yok.
 
Selamlar herkese,

Yeni bir direksiyon seti alarak simülasyon dünyasına giriş yapmak istiyorum. Bütçem maksimum 17.000 - 18.000 TL civarında ancak ne kadar uygun fiyatlı olursa o kadar iyi olur; çünkü bir oyun ekipmanına çok astronomik rakamlar vermek istemiyorum.

Kullanım amacım şu şekilde: Ağırlıklı olarak Assetto Corsa ve F1 serisi gibi simülasyon odaklı oyunlar oynayacağım. Ancak arada kafa dağıtmak için Forza Horizon 5 ve ETS 2 gibi daha arcade/sim-cade oyunlara da vakit ayırıyorum. Yani setin hem simülasyonda detay vermesini hem de genel oyunlarla uyumlu olmasını bekliyorum.

Aklımdaki modeller:
  1. Logitech G29: Piyasada en çok bilinen model ama teknolojisi (dişli sistem) biraz eski kaldı. Sıfır fiyatlarının şu anki durumu beni düşündürüyor, o parayı hak edip etmediği konusunda kararsızım.
  2. PXN V10 Pro: Fiyatı ve kutu içeriğiyle çok mantıklı bir fiyat/performans ürünü gibi duruyor. Ancak yazılım desteği ve uzun kullanımda sorun çıkarıp çıkarmayacağı konusunda endişelerim var.
İkinci el piyasasına güvenemediğim için önceliğim kesinlikle sıfır ürün almak. Sizce PXN V10 Pro bu bütçede mantıklı bir risk midir? Yoksa 'eski ama sağlam' diyerek G29 mu almalıyım? Ya da bu fiyat bandında çok daha iyi dediğiniz başka bir öneriniz olur mu?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bende pxn VD6 var yazılımsal olarak bir problem yaşamadım. Pxn varken Logitech veya Thrustmaster alınmaz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı