Pxn V10 Pro için vites önerisi

Bütçe
0
SF-U giriş modeli olan 7-9 bin arası olacağını düşünüyorum. SF-SH modeli zaten şuan trendyolda 15 civarlarında, ya geldiğinde yeni geldiği için bi indirim yaparlar 13-14 civarına yada yeni geldiği için yeni fiyatla gelir 16-17 civarına :)
Sf SH n11'de 14k civarındaydı geçen gün. Moza HGP'den bin kat iyi ve neredeyse aynı para. Hem sequential hem h shifter olarak kullanılıyor.
Sf SU'yu getirmişti Euas 6.5k civarında sattılar bitti. Onlardan önce Gaming gen getirecektir ama.
 
Sf sh N11'de 14K civarındaydı geçen gün. Moza Hgp'den bin kat iyi ve neredeyse aynı para. Hem sequential hem h shifter olarak kullanılıyor.
Sf Su'yu getirmişti euas 6.5k civarında sattılar bitti. Onlardan önce Gaming gen getirecektir ama.

Kanka G29 olan arkadaşımı tınla mayim değil mi?

Ben VD4 siparişi verdim yarın geliyor bakalım hayırlısı.
O ne kadar
 
Sf SH n11'de 14k civarındaydı geçen gün. Moza HGP'den bin kat iyi ve neredeyse aynı para. Hem sequential hem h shifter olarak kullanılıyor.
Sf SU'yu getirmişti Euas 6.5k civarında sattılar bitti. Onlardan önce Gaming gen getirecektir ama.
SF-SH modelini euas satıyor şuan fakat yuvarlak topuz yok :D nasıl başardılar bilmiyorum Youtube'da Kutu açılımında iki topuzda çıkıyor bunlarda sadece silindir topuz çıkıyormuş. Özellikle sordum yuvarlak topuz istiyorsanız sadece topuz için bile 3 ay beklemeniz lazım dedi. Ayrıca evet SF-SH modeli videodan bile kalitesini hissettiriyor bi tokluğu var vitesin çok güzel gözüküyor, o da parasına göre tabiki pahalı ama değer.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı