No Man’s Sky’da AFK oyuncular kaçırılıyor!

DunkelKlang

Centipat
Katılım
2 Aralık 2025
Mesajlar
2.014
Makaleler
13
Çözümler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1770280572176.png


No Man’s Sky topluluğu, çok oyunculu modda ilginç ve eğlenceli bir “AFK kaçırma” akımı keşfetti. Oyuncular, Anomaly istasyonunda klavyeden uzak kalan karakterleri yavaşça korvetlerine iterek başka yıldız sistemlerine götürebiliyor. Reddit’te paylaşılan videolara göre kaçırılan oyuncular, oyuna döndüklerinde kendilerini binlerce ışık yılı ötede, bazen güvenli ve ilginç gezegenlerde buluyor. Çoğu vaka zararsız ve mizah dolu olarak görülürken, topluluk bu deneyimi oyunun tuhaf ama eğlenceli evreninin doğal bir parçası olarak değerlendiriyor. Kaçırılmak istemeyenler ise kayıt yükleyerek ya da teleport kullanarak kolayca geri dönebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Haberimi beğendiyseniz, beni takibe alıp bildirimi açabilirsiniz. Konu açtığım an, haberiniz olmuş olur. Günlük haber konusu açmaya çalışacağım. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Bu oyunda başıma gelse yapan kişinin kulaklarını çınlatırdım herhalde. :D
 
@DunkelKlang, çok zararı dokunmuyor hocam. Işınlanılabilir ama uğraş verici bir durum. Burada ben isteğim dışı bir şey yapılmasına sinirlenirdim. Komik bir durum. :D
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı