Direksiyon seti için Logitech vs Rampage

hubble

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2019
Mesajlar
121
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GİGABYTE B550 AORUS Elite AX V2
Gskill 2x16 3600mhz
msi rtx 3060 ventus 3x 12 GB OC
Thermaltake 750+80 gold full moduler
ryzen5 5600x
thermalright frost commander 140mm
kingston kc3000 1 tb 7000/6000
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Operatör
Merhaba arkadaşlar, direksiyon seti almak istiyorum. İki seçenek var: Logitech mi, Rampage mi? Şimdi Logitech'e gelirsek, kaliteli ve %100 optimizasyonlu güzel bir marka ama buna eş değer Rampage modelleri de var. Eğer kullanan varsa, iki markayı da yorumlara yazarsa sevinirim. Eksisi ve artısı şeklinde herkesi tek tek okuyacağım.
 
Merhaba arkadaşlar, direksiyon seti almak istiyorum. İki seçenek var: Logitech mi, Rampage mi? Şimdi Logitech'e gelirsek, kaliteli ve %100 optimizasyonlu güzel bir marka ama buna eş değer Rampage modelleri de var. Eğer kullanan varsa, iki markayı da yorumlara yazarsa sevinirim. Eksisi ve artısı şeklinde herkesi tek tek okuyacağım.
1 secenek var diyelim; PXN. Rampage zaten hicbir urunu alinmayacak marka, logitech de eskiden iyiydi.
 
Öyle uzun süreli kullanmayacaksan bunların çok ucuza kiralandığı bir site vardı, oradan al zaten en geç 3 aya sıkılırsın, geri ver gitsin. Soruya gelince; Rampage her alanda kötü.
 
İmkanınız varsa dişli sistemlerden uzak durun. Zamanında G29 kullandım ve inanın, gece oyun oynamak neredeyse imkansız. Özellikle yarış oyunlarını hiç oynayamazsınız geri bildirim gücünü düşürseniz bile aşırı gürültü çıkarıyor. Gürültünün yanında sunduğu geri bildirim de maalesef oldukça kötü. Eğer bütçenizi biraz artırabilirseniz, Thrustmaster’ın T300RS GT modeline bakmanızı öneririm. Kayışlı bir sistem ve geri bildirimleri gayet başarılı. Moza direksiyonlara da göz atabilirsiniz ancak G29’dan kesinlikle uzak durun.

Ek olarak Rampage alınmaz dememe gerek bile yoktur.
 

@UmutMelihAkyol hocam o kadar uğraşıp rehber hazırladınız yine aynı konular açılıyor bakın 😅
 
@AdvocateD, her türlü direksiyonu geçtim, Rampage düşünülüyor. Olacak olanı söyleyeyim. Direksiyon alınır, 2-3 kez oynanır ve heves gider. Sonra satmaya uğraşılır. Daha kötü ihtimal ise direksiyon kısa vadede arızalanır.

Direct Drive direksiyon deneyimlediğim günden beri DD harici direksiyona el süremiyorum. Oyuncak gibi geliyorlar. Gamepad ile yola devam ediyorum. Param boşa gitmiyor en azından.
 
Son düzenleme:
Değerli yorumlar ve önerileriniz için teşekkür ederim verdiğiniz markalar ile biraz daha fazla araştırma yapıp eleyip tekrardan buraya sunacağım
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı