Steam Pazar erişiminde "yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz" hatası

Format sonrası oluyor veya sürekli hesaba çık gir yaparsanız düzelmişti format attım sorun geri geldi.
 
Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin.
Hatasını dün aldım ilk kez. Modemi resetledim, laptopa defalarca restart attım ama düzelmedi. Telefonumdan kendi mobil verim ile girince telefondan pazarı açabiliyorum ancak ne zaman laptoptan wifi üzerinden denesem bu hatayı veriyor. Bu genel bir hata mı yoksa şu anda bu durumu yaşayanlar var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
aynı sorun bende de var mobil veri ile girerken wifi ile girmiyor turkneti aradık ip adresini değiştirdiler sorun hala devam ediyor benim fikrim bu goodbyedpı falan yapıyor bunu eskiden hiç olmazdı

Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin.
Hatasını dün aldım ilk kez. Modemi resetledim, laptopa defalarca restart attım ama düzelmedi. Telefonumdan kendi mobil verim ile girince telefondan pazarı açabiliyorum ancak ne zaman laptoptan Wi-Fi üzerinden denesem bu hatayı veriyor. Bu genel bir hata mı yoksa şu anda bu durumu yaşayanlar var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Aynı sorun bende de var mobil veri ile girerken Wi-Fi ile girmiyor TurkNet'i aradık IP adresini değiştirdiler sorun hala devam ediyor benim fikrim bu GoodbyeDPI falan yapıyor bunu eskiden hiç olmazdı.
 
arkadaşlar benim başıma geleni söyliyim ben kendi wifim ile bağlantı yapamıyorum fakat telefonumun kendi internetinden bi sorun olmadan bağlanabiliyorum. Sanırım sorun wifi ile alakalı veya goodbye dpi kullanıyorum onunla da alakalı olabilir. yapacağınız bişi varsa gidip telefon interneti ile halledebilirsiniz onun dısında ne yazik ki çözümüm yok
 
Goodbye DPI, format o bu şu yazanlara bakmayın hiçbiri doğru değil. Aynı sorun bende de var ve yazdıkları hiçbir şey yok bende. Dümdüz hiçbir ekstra bir şey kullanmadan sadece Steam ve Google kullanmama rağmen aynı sorun bende de var. Kullandığınız bir eklenti veya programla alakası yok arkadaşlar.

NOT: VPN açınca pazara girebiliyorsunuz
 
Aynı sorun bende de var şuan. VPN ile girmek istemiyorum çünkü ban sebebi olabiliyormuş. Risk almak istemiyorum. Bu sorunu nasıl çözeriz? GoodbyeDPI falanda kullanmıyorum.
 
Ben GoodbyeDPI kurmuştum sildim sanıyordum giremiyordum yine de, telefondan mobil veri paylaşınca pazar açıldı.
 
Sorun kesinlikle GoodByedpi ile alakalı değil, çünkü ben telefonla wifi açıkken bağlanamıyorum ancak mobil veriyi açınca bağlanabiliyorum. steam desteğe yazdım bakalım cevap bekliyorum

Sorun kesinlikle GoodByedpi ile alakalı değil, çünkü ben telefonla wifi açıkken bağlanamıyorum ancak mobil veriyi açınca bağlanabiliyorum. steam desteğe yazdım bakalım cevap bekliyorum
 
Arkadaşlar sakin ben DPI ile alakalı demedim zaten olabilir dedim benim bilgisayarımda yüklü olan şeyler bunlar cünkü illa bir çözümü vardır ama nedir bilemedim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı