Vulcan feu god of fire klonu pek kışlık denemez. Kapalı alanlarda kullanılabilir yine de verdiği hava çok tropik bence yaza daha çok yakışıyor. Tatlı-gourmand parfümleri seviyorsanız Liquid brun öyle yerlere çok yakışıyor. Kışın bitmesine de çok kalmadı zaten dekant almayı düşünebilirsiniz.
Oud kokuları çok ağır ve Türkiye'de genellikle beğenilmiyor ve İç mekan için çok güçlü bir parfüm..Oud for glory.
liquid brun hiç koklamadım ancak baya beğeiliyor.Fakat insanlar pastane gibi kokuyorum diyerek beğenmedikleride oluormuş. Afnan supermacy collectors edition çok iyi bir koku sanırım aventus klonu ancak çok pahalı geldi. üzerine biraz daha koyup designer alabilirim gibi.Angel's Share çok beğeniyorum ne önerebilirsiniz.Kış: Liquid Brun / Lattafa Dukhan / Khamrah Qahwa
4 Mevsim: Afnan Supremacy Collector Edition & Supremacy Not Only Intense
İlgilendiğiniz arap klonu parfüm ve designer varsa uygun fiyat orijinallik garantisi ile yardımcı olabilirim.
Klon: Lattafa Dukhan, Kismet Angel Maison Alhambra,liquid brun hiç koklamadım ancak baya beğeiliyor.Fakat insanlar pastane gibi kokuyorum diyerek beğenmedikleride oluormuş. Afnan supermacy collectors edition çok iyi bir koku sanırım aventus klonu ancak çok pahalı geldi. üzerine biraz daha koyup designer alabilirim gibi.Angel's Share çok beğeniyorum ne önerebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.