9070 XT Nitro+ vs PowerColor Red Devil Radeon RX 9070 XT

Bütçe
45000
Ben olsam Red Devil alırdım çünkü soğutmayı düşük fan devirleriyle sağlıyor ve bu da daha uzun fan ömrü, daha az elektrik harcama ve daha sessiz ortam dolayısıyla baş ağrımaması demek. Nitro'yu bilmiyorum ama Red Devil termal macun kullanmıyorum, faz değişimli termal pad kullanıyor.

Aslında ses olmamasını isterim çünkü sabah akşam sesli bir işte çalışıyorum akşam geldiğimde bir de bunun sesi varsa dayanamam.
 
Aslında ses olmamasını isterim çünkü sabah akşam sesli bir işte çalışıyorum akşam geldiğimde bir de bunun sesi varsa dayanamam.

Nitro+ 1500 RPM dönerken Red Devil 1100 RPM dönüyor. Siz bilirsiniz Nitro'da sesli değil.Sırf bu yüzden 7K ekstra vermem.Çok takıntılıysanız sese Taichi stok bekleyin.Ses ve Soğutma dengesi olarak en iyi kart.
 
O kart 40k iken hadi neyse derdim de şu an 47k hayatta etmez boş yere 7K vermiş olacaksın. 40k civarına tekrar ASRock Taichi gelirse onu da alabilirsiniz Nitro+'dan ses ve soğutma olarak bir miktar daha önde.
Hocam, internetten baktım, 42 bin liraya satan var, sıfır ürünü. Sarı sayfalarda. 2. el olarak 35'e satan da var aynı sayfada.
 
Nitro+ 1500 RPM dönerken Red Devil 1100 RPM dönüyor. Siz bilirsiniz Nitro'da sesli değil. Sırf bu yüzden 7K ekstra vermem. Çok takıntılıysanız sese taichi stok bekleyin. Ses ve soğutma dengesi olarak en iyi kart.

Ya takık değilim böyle makine sesi çıkarmasın yeter fazla para da vermek istemem eğer Nitro o kadar ses çıkarmıyorsa.
 
Ya takık değilim böyle makine sesi çıkarmasın yeter fazla para da vermek istemem eğer Nitro o kadar ses çıkarmıyorsa.
Güç kaynağında 12pinli ekran kartı güç besleme giriş yuvası var mı? Red devil 3x8 pin kullanıyor, Nitro 1x12pin kullanıyor. Bilgin olsun. Çoklayıcı ile bağlamak sağlıklı değil, bu şekilde ekran kartı giriş yuvası yanan insanlar var.
 
Güç kaynağında 12pinli ekran kartı güç besleme giriş yuvası var mı? Red Devil 3x8 pin kullanıyor, Nitro 1x12pin kullanıyor. Bilgin olsun. Çoklayıcı ile bağlamak sağlıklı değil, bu şekilde ekran kartı giriş yuvası yanan insanlar var.

Almadım daha bir de tek o değil OEM paket içinde alcam.
 
Almadım daha bir de tek o değil OEM paket içinde alcam.
O halde satın almadan önce firmayı arayıp adaptör/çoklayıcı kullanıp kullanmadıklarını sorarsan iyi olur ya da güç kaynağı marka ve modeli belli ise sen bakarsın.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı