Resident Evil Requiem Metacritic puanı yayınlandı

  • Konuyu başlatan Yutka46
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 1.112
Oyun kusursuz olmasa da kusursuza yakın. Grace'yi canladıran aktöre bayıldım inanılmaz performans sergilemil game Awards'ta mutlaka dublaj ödülünü bekliyorum.
 
Oyun kusursuz olmasa da kusursuza yakın. Grace'yi canladıran aktöre bayıldım inanılmaz performans sergilemil game Awards'ta mutlaka dublaj ödülünü bekliyorum.
Neresi kusursuza yakın hocam ben resident evil 4 remake ve 5 gibi aksiyonlu resident evil oyunlarını daha çok seven biriyim ona rağmen grace bölümlerinden daha çok keyif aldım grace bölmleri açık ara daha iyiydi. Raccon citye geçince oyun çöktü birden dandik bir açık dünya oyunu oynuyormuşum hissi verdi sanki potansiyeli harcanmış gibi ama benim en büyük şikayetim oyunun aksiyon tarafıydı re4 remake ve villagenin başında bir aksiyon bölümü vardı hani çok uzun sürerdi sürekli binaların içine girerdin hayatta kalmaya çalışırdın gelen düşmanların sayısı çok fazlaydı daha tehditkardı işte re4 remake ve villagenin başında bu aksiyon vardı re4 remake ve 5 bu aksiyonu oyunun tamamına iyi yediren oyunlar fakat requiemdeki aksiyon re4 remake kalitesinin yakınından bile geçmiyormuş o kadar kötüydü. Tadı tuzu yoktu. İkinci eleştirim oyunun boss savaşlarıydı oyundaki neredeyse tüm boss savaşları neredeyse iki dakika sürüyordu. Serideki en sönük en kötü boss savaşlarına sahip oyunu omuş. Artıları var mı var tabi grace bölümleri çok iyi. re2remake re7 sevenler kesinlikle denemeli kaçırmamalı onun dışında oyunun müzikleri süperdi. Sinematikleri süperdi. Hikaye anlatımı konusunda tlou2 esintileri aldım işte geçmişe giderek hikayeyi anlatma gibi bence hikaye anlatımı en iyi re oyunu bu oydu. Yani uzun lafın kısası oyunun 2. yarısı gerçekten zayıflıyor ilk yarısı re2 remake ve re7 nin üzerine koyan bir oyunken oyunun ikinci yarısı bırak re 4 ve 5 in üstüne koyan daha kötüsünü yapan bir oyun olmuş. Oyunu geliştiren abimiz bir daha oyunlarına aksiyon koymamaması lazım re7 de aynısını yapmıştı baker ailesinin evinden çıkınca oyun aksiyona dönüp zayıflamaya başlıyordu.
 
Son düzenleme:
Neresi kusursuza yakın hocam ben Resident Evil 4 remake ve 5 gibi aksiyonlu Resident Evil oyunlarını daha çok seven biriyim ona rağmen grace bölümlerinden daha çok keyif aldım grace bölmleri açık ara daha iyiydi. Raccon City'e geçince oyun çöktü birden dandik bir açık dünya oyunu oynuyormuşum hissi verdi sanki potansiyeli harcanmış gibi ama benim en büyük şikayetim oyunun aksiyon tarafıydı RE4 remake ve villagenin başında bir aksiyon bölümü vardı hani çok uzun sürerdi sürekli binaların içine girerdin hayatta kalmaya çalışırdın gelen düşmanların sayısı çok fazlaydı daha tehditkardı işte RE4 remake ve villagenin başında bu aksiyon vardı RE4 remake ve 5 bu aksiyonu oyunun tamamına iyi yediren oyunlar fakat requiemdeki aksiyon RE4 remake kalitesinin yakınından bile geçmiyormuş o kadar kötüydü. Tadı tuzu yoktu. İkinci eleştirim oyunun boss savaşlarıydı oyundaki neredeyse tüm boss savaşları neredeyse iki dakika sürüyordu. Serideki en sönük en kötü boss savaşlarına sahip oyunu omuş. Artıları var mı var tabii grace bölümleri çok iyi. RE2remake RE7 sevenler kesinlikle denemeli kaçırmamalı onun dışında oyunun müzikleri süperdi. Sinematikleri süperdi. Hikaye anlatımı konusunda TLOU2 esintileri aldım işte geçmişe giderek hikayeyi anlatma gibi bence hikaye anlatımı en iyi re oyunu bu oydu. Yani uzun lafın kısası oyunun 2. yarısı gerçekten zayıflıyor ilk yarısı RE2 remake ve RE7'nin üzerine koyan bir oyunken oyunun ikinci yarısı bırak re 4 ve 5'in üstüne koyan daha kötüsünü yapan bir oyun olmuş. Oyunu geliştiren abimiz bir daha oyunlarına aksiyon koymamaması lazım RE7 de aynısını yapmıştı baker ailesinin evinden çıkınca oyun aksiyona dönüp zayıflamaya başlıyordu.

Kusura bakmayın ama şimdiden o saydığınız oyunları beşe çarpıp dokuza böler kıvama geldi bile. Tarihin en iyi re oyunu bu. Kişisel zevklere saygım sonsuz ancak özellikle grace bölümleri muhteşem leon tarafları ise (ki kusursuz diyemememin sebebi bu kısım) Resident Evil 4 gibi ve bu da o kadar kötü değil ama grace kadar iyi değil ama yine de muhteşem bir deneyim.
 
Kusura bakmayın ama şimdiden o saydığınız oyunları beşe çarpıp dokuza böler kıvama geldi bile. Tarihin en iyi re oyunu bu. Kişisel zevklere saygım sonsuz ancak özellikle grace bölümleri muhteşem leon tarafları ise (ki kusursuz diyemememin sebebi bu kısım) Resident Evil 4 gibi ve bu da o kadar kötü değil ama grace kadar iyi değil ama yine de muhteşem bir deneyim.
Bu oyun re4 remakeden iyi değil.
 
Hocam!
1772387668336.png


Hocam bakınız :D
 
Sana göre gir bak bakalım şu an kaç kişi oynuyor. Ayrıca performans olarak RE4 yanına yaklaşamaz ayrıca RE4 bir aksiyon oyunu korku oyunu değil. Grace bölümleri ezer geçer o konuda.



Yok hocam RE4'ten iyi değilmiş. :D
Hocam zaten Re4 20 SENE önce kendisini kanıtlamış bir oyundu. Birkaç sene sonra çıkan Remake, orjinal haline göre daha çok aksiyon oyunu olmuştu. Re9 ise zaten güncel dönemin efsanesi oldu.

RE8'leri saymıyorum. Onlar bana başka bir oyun gibi geliyordu az çok :) :D
 
Sana göre gir bak bakalım şu an kaç kişi oynuyor. Ayrıca performans olarak RE4 yanına yaklaşamaz ayrıca RE4 bir aksiyon oyunu korku oyunu değil. Grace bölümleri ezer geçer o konuda.



Yok hocam RE4'ten iyi değilmiş. :D
Resident evil 4 remake bir aksiyon hayatta kalma oyunu seride en iyi oynanışa kombata aksiyona çeşitliliğe tekrar oynanabilirliğe bölüm tasarımına sahip resident evil oyunu. Açık ara en iyi resident evil oyunudur o ve re4 2005
Ne var bunda re4 96 re4 remake 93 almıştı serinin en iyi oyunu neden 88 aldı o zaman metacritic puanları sizin için çok büyük anlam ifade ediyor galiba açıklasanıza neden 88 aldı neden 93 almadı re 4 remake gibi neden 96 almadı re4 gibi. Serinin en iyi oyunu ama xd
 
Resident Evil 4 remake bir aksiyon hayatta kalma oyunu seride en iyi oynanışa kombata aksiyona çeşitliliğe tekrar oynanabilirliğe bölüm tasarımına sahip Resident Evil oyunu. Açık ara en iyi Resident Evil oyunudur o ve RE4 2005.

Ne var bunda RE4 96 RE4 remake 93 almıştı serinin en iyi oyunu neden 88 aldı o zaman metacritic puanları sizin için çok büyük anlam ifade ediyor galiba açıklasanıza neden 88 aldı neden 93 almadı re 4 remake gibi neden 96 almadı RE4 gibi. Serinin en iyi oyunu ama xd.

Usta bugün her iki oyunu da oynadım tamam iyi oyunda racoon City bölümü bile RE4'ten çok daha iyi geldi bana bu benim görüşüm tabii.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı