Birisi benim IP adresim ile ödeme yapmış

Bende ifade vereli 1 ay oldu bir kac kisi ile gorustum 1 yil olmus ifade vereli daha ne dava acildi ne takipsizlik verildi bekliyoruz diyorlar dava acilirsa kesinlikle avukat ile haraket edin gecmis olsun
Size de geçmiş olsun, sistem çok yavaş işliyordur tahmin ediyorum.
Açıkçası içim rahat olduğu için bir çekincem yok ama umarım iş mahkemeye taşınmaz da o tarafla uğraşmam iş güç arasında.

IP'in tek başına yeterli delil olmadığı ifade ediliyor genelde, ben zaten ifadede gerekli hallerde bilgisayar, telefon vb. kayıtlarımın incelenmesine ve banka hesaplarımın da kontrol edilmesine rıza bildirdim.

Sadece can sıkıcı olanı bu tür durumlarla uğraşmak, iş güç arasında strese girmek. Ne diyelim talihsizlik.
 
Merhaba süreç nasıl ilerledi acaba? Şu an aynı sorundan muzdaribim. Hiçbir bilgim ve alakam olmadan IP adresim üzerinden ödeme işlemi yapılmış ifade verdim fakat süreç nasıl ilerlerdi bilgi verirseniz sevinirim.
 
Merhaba süreç nasıl ilerledi acaba? Şu an aynı sorundan muzdaribim. Hiçbir bilgim ve alakam olmadan IP adresim üzerinden ödeme işlemi yapılmış ifade verdim fakat süreç nasıl ilerlerdi bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba kardesim gecmis olsun öncelikle . Bende ifade verdim 2..3 aydir bekliyorum davaya dönermi dönmezmi bilmiyorum ama hangi sehirden sikayetci olunmuş ise oranin adliyesinden dosyanı al incele ne ile sucluyorlar konu ne ona baktir ifade alan polis pek bilgi vermiyor ama pek birsey cikcani sanmiyorum
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı