H310M PRO-VD Plus anakarta takılabilecek en yüksek işlemci

İ9 9900 ve i7 9700(F) olabilir.

K serisi işlemci önermem hem güç tüketimi fazla olur ve VRM'ler zorlanır hem de OC olmayacağı için gerek yok.
 
Adam bütçesini vermemiş, belki bütçesi yetmeyecektir, düşüncesiyle kendi kullandığım ortalama fiyata sahip işlemciyi önerdim. 🙃
Şuan i3 9100f kullanıyorum ilerde yükseltmeyi düşünüyorum yani en fazla ne olur bu anakarttan yani yeni anakarta gerek varmı gibisinden sordum soruyu cevaplarınız için herkese teşekkür ederim
"Takilabilecek en yüksek islemci".
Ayrica giriş seviyesi anakart alip da en yuksek işlemciyi takmak da ayri bir olay.
Hocam ilerde yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden sordum yani anakart en fazla ne yapabilir cevabın için teşekkürler
 
Şu an i3-9100F kullanıyorum ileride yükseltmeyi düşünüyorum yani en fazla ne olur bu anakarttan yani yeni anakarta gerek var mı gibisinden sordum soruyu cevaplarınız için herkese teşekkür ederim.

Hocam ileride yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden sordum yani anakart en fazla ne yapabilir cevabın için teşekkürler.

Hocam bende Intel Core i3-9100F takmayı düşünüyorum bu anakart a herhangi bir uyumluluk sorunu yok değil mi sıkıntısız çalışır?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı