Warband Mod Önerisi

XxToprakMamixX

Kilopat
Katılım
2 Eylül 2015
Mesajlar
561
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MB Warband indirdim. Daha önce hiç bitirmedim Warband'ı. İlk defa oynayacağım gibi bir şey yani. Ve oynamışken modlarla güzel ve eğlenceli, belki tarihi bir şekilde oynamak istiyorum. Önerebileceğiniz modlar neler? En iyi Warband modu hangisiyse onu oynamak isterim. Modun Türkçe olması şart bu arada, İngilizcem yeterli değil.
 
Benim her seferinde kurduğum mod olan Ottoman Mod'u tavsiye ederim. Çeviri hataları bazı yerlerde var lakin içerik olarak fazlasıyla ilgilenilmiş. Youtube üzerinden videolarına göz gezdirebilirsin.
 
Warband hayâli/fantastik bir evrende geçen bir oyun olduğu için eklenen modların da bence bu temaya uygun olması gerekiyor. Aksi takdirde Calradia'yı Orta Çağ Anadolu ve Balkanlarına çevirmeye çalıştığınızda iki yüz askerle İstanbul'u fethettiğiniz, paşalarınızın derebeyi olduğu tuhaf bir dünya ortaya çıkıyor. Osmanlı, Saltanat-ı Selçuklu gibi modlar maalesef genel olarak böyleler. Bu yüzden ben Diplomacy 4.Litdum modunu öneriyorum. Bu mod, Native senaryosuna bağlı kalarak oyunun mekaniklerini yenilemiş, oyuna çok farklı özellikler (bunlardan biri olan diplomasi özelliği moda adını veren özelliktir) kazandırmış, yapay zekâyı geliştirmiş, ses efektlerini zenginleştirmiş ve böylelikle oyunu gerçekten çok daha zevkli hâle getirmiştir. Ayrıca "Evlat" ve "Azgad" modlarını da öneririm; bu iki mod, Native'in kendi senaryo temelleri üzerine, onunla çelişmeyecek şekilde kendi farklı hikâyelerini oluşturmuş olan modlardır ve özellikle Azgad'ın senaryosu, yeni özellikleri, hiçbir modda bulunmayan kendine has görevleri ve itemleri güzeldir bence.
 

Geri
Yukarı