2 Harften Dolayı Kısıtlama Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AAAkopekAAA

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2019
Mesajlar
450
Makaleler
1
Çözümler
3
Yeni ekran kartı almıştım ve güç pinlerini takarken çıt diye oturmuyordu. Konu açtım doğru mu takıyorum? Çıt diye ses gelmiyor diye. Fakat Ti yerine "ti" yazdığım için bir sure boyunca mesaj atamadım. Konuya cevap yazanlara derdimi anlatamadım. 1 saat uğraştım araştırma yaptım yanlış mı yapıyorum diye. 1 saat sonra takabildim.


Cidden acayip sinir oldum. 2 tane harfi acelem olduğu için yanlışlıkla küçük yazmışım diye neden beni kendi konuma cevap yazıp yardım almaktan mahrum bırakıyorsunuz ki? Tamam başka aynı derdi yaşayanların anlayabilmesi lazım diye dikkatli yazmak gerekiyor. Fakat çok ufak bir yanlış yüzünden konuyu açan kişi mağdur ediliyor. Bu durum yüzünden acayip sinirim bozuldu.
 
Ceza aldığınız mesaj:
1608899229170.png

2 tane harfi acelem olduğu için yanlışlıkla küçük yazmışım diye neden beni kendi konuma cevap yazıp yardım almaktan mahrum bırakıyorsunuz ki?
Öğrenmeniz için bu sayede bir daha bu hatayı yapmazsınız.

Sorularınız varsa sormanız için konuyu açıyorum. Konu sahibi dışında yazılan mesajlar silenecektir.
 
Son düzenleme:
Ben konu başlığında kullanmak yasak diye biliyordum. Ve dikkat çekmek için kullanmadım cidden işim vardı yapmam gereken. Ama şimdi okudum tekrardan kuralları konu içeriğinde de kullanmak yasakmış acil kelimesini. Özür dilerim. Ama mesajlardaki uyarıda yazım yanlışı yaptığım yazıyordu. Acil kelimesini kullandığım için aldığım uyarı 8 dakika önce geldi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı