Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır alma. LGA 775 dışında (LGA 775 önceleri de dahil) Intel'den uzak dur. AM2 ve öncesinden de aynı şekilde. AM2+ ve AM3 soketi tuhaf bir şekilde AM2+ soketinde AM3 işlemcileri çalışıyor ve LGA 775 ile benzerlik gösterse de alınabilir. AM2 öncesine uğrama bile.
@Esdeath.xyz Hocam zaten hali hazır da kurulu şuan GA-MA78GM-US2h AM2+ ve AMD 7750 2.7GHz işlemcili sistem var elimde sadece ASUS P5QL-E sistem ile takas ediyim mi diye sormuştum.
Bu videoda bsel mod ile alakalı birkaç bilgi vermiş. Sizden çok daha güzelini beklerim. Ama ekstra sizden isteğim 800FSB, 1066FSB, 1333FSB ve 1600FSB işlemcilerin hangi voltajı ne şekilde veriyor derli toplu bir şekilde rehber oluşturursan anakartında voltaj ayarı bulunmayan insanlar için çok yardımcı olursun.
Hocam OC rekorunuz hakkında bir şey diyecektim. Acaba RAM hızından dolayı mı bu değerde kaldınız yoksa voltaj mı yetmedi? P45 anakartta çünkü daha iyisi olabilir diye düşünüyorum.
RAM'den dolayı daha yukarısına çıkamadım, 800MHz DDR2 ve soğutmasız RAM'lerle OC işine girilmez. 1066MHz DDR2 soğutmalı RAM'lerden alacağım da hem onlarla uğraşacak vaktim yok hem de param yok
RAM çarpanını düşür. OC yapan manyaklar RAM çarpanını 1'e indiriyor o şekilde OC yapıyor. Bu arada CL değerleri ile oynuyor musun? Bence oyna iyi olur. Hem voltaj ile çok uğraşmazsın hem de RAM frekansı artmasına bahane olur.
[gvixu9] Validated Dump by wytiwx (2019-07-22 10:14:30) - MB: Asus P5E3 Premium - RAM: 600 MB
valid.x86.fr
Gerçi rekoru yapan adam 1:2 ratio ile OC yapmış. Kuzey köprüsünüde soğutmak gerekiyor OC yaparken. Benim G41 chipset bile öküz gibi ısınıyorken P45 soğuk kalmasını bekleyemem ben. Bir de ben voltajı köklüyordum. Acımıyordum anakarta.
Aslında voltaj sınırından kastım BIOS üzerinden Max ne kadar verilebiliyor onu sordum. Çünkü benim ASUS P5G41T-M LX anakartta +150mv verebiliyorum sadece.