Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hoca, kuruyorum da olmuyor ki. Şarj sorunu denilen *** yüzünden CrDroid'den tutun LOS'a kadar denemediğim hiçbir ROM kalmadı. En son MIUI kurdum. OFOX hata çıkarınca yeni Custom Rom da kuramadım. En son kurduğum TWRP yüzünden cihaz brick oldu zaten. O yüzden gerçekten de ara vermek gerektiğini düşünüyorum. Şarj sorununa çözümü olan varsa çok güzel olur.
Batarya performansı önemli değil. Orada değilse sorun zaten. AOSP herhangi bir ROM'da şarj işlemi acayip yavaş oluyor. MIUI'a geçtiğimde sorun kalmıyor.