Technopat Sosyal

LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
Umut Nas
Umut Nas
Bence oldu.
Delusion
Delusion
Oldu. Ülkedeki durumu sosyale çok güzel yansıtabildiniz. Adeletsizliği, sansürlemeyi, susdurmayı çok güzel başardınız, oldu yanii tebrikler.
Xantern
Xantern
@Delusion dini içerikli konulara artık onay verilmeyebiliyor. Yeni kuralımız bu şekilde. Adaletsizlik, sansür, susturma olarak mı görüyorsunuz? Bunu size özel mi zannettiniz? Kendinizi evrenin merkezine koyuyor olabilirsiniz o hâlde :)
Delusion
Delusion
@Xantern Mesela "tartışmak serbest olsun" konumda cevap yazma hakkımı alıp susturduğunuz için böyle düşünüyor olabilir miyim?
Xantern
Xantern
@Delusion konunuzu kontrol ettim. Kendi açtığınız konuya gereksiz mesaj yazmışsınız. "Forumda tartışmak serbest olsun" başlıklı bir öneri konusuna aldığınız uyarıları, attığınız raporları ve raporlara geri dönüş gelmemesini yazarsanız konu ile zerre derecede alakası olmadığı için cevaplama yasağı alırsınız. Kendi açtığınız konuyu amacının dışına çıkarıyorsunuz. Farklı yere çekmeye çalışıyorsunuz.
Delusion
Delusion
O konuda herhangi bir mesaja rapor attığımı hatırlamıyorum ki rapor yasağımdan bahsediyorsanız o yasağı daha sonra başka bir nedenden yedim. Konuyu saptırdığımı düşünmüyorum. Konuyu hangi amaca kaydırdığımı, saptırdığımı söylerseniz bende öz eleştiri yapabilirim. Susturmak bir çözüm olmuyor.
Xantern
6
624739
Hocam merhabalar ben az önce bir konu yayınladım fakat inceleme olarak işaretlemeyi unutmuşum, inceleme olarak işaretleme şansınız var mıdır?
Delusion
Delusion
6
624739
Kendisi halletti zaten yine de teşekkür ederim :).
Geri
Yukarı