Technopat Sosyal

GalaxySal450
GalaxySal450
Günaydın hocam. JakerT4 yerine ben açıklama yapayım nasıl olsa birlikte konuşuyoruz. Bugün deneme sınavı olacak. Ona bol şans dilemek ister misin? Kocaman bir moral öpücüğünü de unutma.
Lusyz
Lusyz
@JakerT4 bol sans hocam ben basaramadim ama senin basarcagina inaniyorum ders çalışmayi birakma pişman oluyorsun.
ikseroo
ikseroo
Vallahi hocam sizinkiler iydir umarım.
GalaxySal450
GalaxySal450
@Lusyz hocam nasılsınız? İyi misiniz? Adınız nedir?
  • Muhteşem
İfadeler: Lusyz
Lusyz
Lusyz
Vallaha çok iyiyim hocam spora başladım o yüzden bayağı mutluyum bayağıdır hayalimdi pederi karşima alıp adam gibi konuşunda bütün sorunlarım çözüldü adamı birazcık üzdüm ama yapacak bir şey yok :( adım alperen hocam sizinkide nazım olması lazım sanırım :D
GalaxySal450
GalaxySal450
Evet ismim Nazım. Spor yapmak iyidir, ben splenektomi ameliyatı geçirdiğim için her türlü efor gerektiren spor yasak bana, spor olarak sadece hafif egzersizler ve yürüyüş yapabilirim.
  • Üzgün
İfadeler: Lusyz
Lusyz
Lusyz
Geçmiş olsun hocam sağlıklıysanız gerek yok gibi spor yapmak yerine yediklerinize dikkat ederseniz yeter :D yormayın hocam kendinizi fazla siz bize lazımsınız daha mouse rehberi yapacağız :D
GalaxySal450
GalaxySal450
Teşekkür ederim sağ olun hocam.
GalaxySal450
GalaxySal450
Hocam boşverin uğraşmayın o arkadaş ile. Benim mesajıma cevap bile veremedi. Anladı ne demek istediğimi. Önce düşündürücü attı sonra geri çekti.
Lusyz
Lusyz
Vallahi spordan geldim yorgun argin bunlarla uğraşıyorum forumdaki zevkimi bunlar yuzunden alamıyorum beni geçtim mouse icin ben sizden ogrendim zaten hocam sağ olasın o kadar gec misiniz var mouseler ile ilgili yani bilemiyorum artik bu sekilde olan insanlar geneldd 600 mesaj altinda oluyor forumda yeni oluyolar pek de bir şey bilmiyorlar yuksek mesajli bilgili kullanicilara karşı gelmeseler sorun yok sorun değil derim cekilirim adam araştırmiyor bile delireceğim vallaha.
GalaxySal450
GalaxySal450
Hocam ben daha fena olanlarla uğraştım. Adama laf anlatmam 2 sayfamı aldı. Ve arkadaşıma hakaret ediyordu (JakerT4 değil).
  • İnanılmaz
İfadeler: Lusyz
Geri
Yukarı