Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben garip bir haldeyim. Oynamak için bir sürü online oyun indiriyorum. Açtıktan sonra zevk falan alamıyorum, sıkıyor. Hem bu kadar hevesli olup hem oynayamamak kötü bir şey.
@nexpugnable benim bir vazifem var. Unutmak peşinde değilim. Hastalığı yeneceğim ancak bu da zaman ile olacak bir şey olacak bir şey olduğu için kısmen doğru söylüyorsun. Bu kadar emek ve çabayı gösterip boşuna buralara gelmedim sonuçta. @513252 o kadar kötü değil durumum ama hayat fazla yükleniyor bana. Doktoru şikayet etmeye gelirsek: Yok hocam şikayet etmedik. Türkiye'de adalet mi var ki? Yaşadığım sorunlar genelde Türkiye kaynaklı oldu zaten. Zihinsel engelli olmama rağmen okula almıyorlardı. Tanıdık bir öğretmen bulamasaydık okuyamayacaktım muhtemelen. Hem hayatımı mahveden senin doktorun hem bu olay olduğu için elimden eğitim hakkımı alıyorsun. Ne anladm ben bu işten?