Technopat Sosyal

brkyozell
tempestian
tempestian
Hocam 2 sebep var. Birini anlatabilmem için farklı bir platformdan özel yazışmamız gerekir. :D İsterseniz veririm. Diğer sebep (Haklı buluyor olduğum.) forumdaki kişilerin seviyesi yetersiz. Bizim sorunumuz olduğunda bu forumda çözebilecek olan kişilerle zaten günlük hayatta arkadaşlık ilişkimiz var. Forum bizim zor sorularımıza yanıt verecek seviyede değil. Ben bir süredir Garuda forumunda takılıyorum ancak Technopat'ı da bırakmıyorum zor sorunu olan biri çıkarsa global forumlardan öğrendiklerimi anlatırım diye. Örneğin son 6 ayda Gentoo maceralarım oldu hatta 2 çekirdekli işlemciye Gentoo kurdum geçen sene, beklediğim süreyi ve sorunları siz düşünün. Ben Gentoo'da bir sorun yaşasam cevaplayabilecek 1-2 kişi var onlar da zaten forum dışında da konuşuyor olduğum insanlar. Ben forumda hayrına duruyorum, 202 sevap işlemek istemiyor. Olay bu. :D
tempestian
tempestian
@brkyozell ki Gentoo'yu bile boşversek, bu forumda Arch Linux'u sadece 6 ay kullanmış bir adamın sorununa yanıt verebilecek kişi sayısı kısıtlı. @Rona hocam bu konuda çok sabırlı duruyor ve her soruya yetişmeye çabalıyor. Ben tekrarı olan sorulardan sıkılıyorum. Hemen hemen her gün aynı sorular soruluyor çünkü bizim kategoride kitle full yeni kullanıcılar. Eskiler ayrıldı. Üst seviye sorunları çözecek neredeyse kimse yok. Umarım eski günlerine döner.
brkyozell
brkyozell
Dilerseniz anlatabilirsiniz, ancak sizi zorlamam doğru olmaz.

Sabır konusunda ise Linux'u iyi bir şekilde bilmenize dahi gerek yok, sorun yaşayan biri bile olsanız aradığınız cevabı bulamıyorsunuz.

Örnek A: Bugün açtığım konu. Adam bana diskteki gereksiz dosyaları silme programı öneriyor yaşadığım sorun için, diğeri diskmgmt.msc çalışmıyor dememe rağmen onu öneriyor; söyleyince geri vites yapıyor.

İlginç açıkçası, şu aralar tek kaynağım Arch Wiki. Çok güzel dokümantasyon yapmışlar, yaşadığım sorunu genelde nokta atışı buluyorum.
  • Beğen
İfadeler: Rona
Geri
Yukarı