Technopat Sosyal

LegendaryDevilHunter
LegendaryDevilHunter
İlk oyuna 3.5 verdim ve buna da daha iyidir ya çeşitlilik falan vardır, ilk oyunda yoktur 4 veririm herhalde derken sonuç olarak ilk oyundan daha bile sıkıcı geldi. Çeşitlilik var ama niteliksiz. İlk oyunun temposunu da pek sevmiyordum fakat bu daha bile kötü bir tempoya sahip. Hikayeyi de beğenmedim. Zaten 2 kez full izlemiştim ve o zaman da boş gelmişti. Metaphor: ReFantazio gibi harika bir hikayeye sahip bir oyundan sonra hiç çekemedim. İlk oyun mu daha iyi bu mu bilemiyorum ama mekanikler o zaman henüz yeni olduğundan ilk oyundan daha çok keyif almıştım. Maalesef bu oyunda o insanların dediği "Ciddi kalite artışı abi harika oyun." olayını göremedim. Ciddi tempo problemleri ve ne yalan söyleyeyim savaşların büyük oranda aynı ve düşmanların aşırı sünger olması, bossların sıkıcı olması falan pek olumlu bir deneyim olmadı.

(2000 mesaj sınırından dolayı böldüm @Smuya)
Smuya
Smuya
Hocam sen PC adamısın boş ver PlayStation Studios oyununu bas Stalker 2. Onun incelemesini bekliyorum.
LegendaryDevilHunter
LegendaryDevilHunter
@Smuya Stalker kötü olsa da inceleme yapacağım. Benim için özel bir seri ama biraz gecikir o inceleme. Patchlenmesini beklemeye karar verdim ama yine de bi girip bakarım belki devam ederim sararsa. Ama muhtemelen patch beklerim. O sırada oynayacak bir şey arıyorum. Bir de 2024 çıkışlı en sevdiğim 10 oyun gibi bir liste yapma planım var. Ancak ne koyabilirim bilemiyorum. 10'a Wukong, 9'a Persona 3 Reload girer kafadan. 1'e de Metaphor olur zaten muhtemelen değişeceğini sanmıyorum. SMTVV şimdilik 2. ama Stalker hayranlığımdan dolayı eğer gerçekten iyi bir oyunsa 3. olabilir. Stalker 2 de banko girer diye hissediyorum. Fakat başka ne oynayabilirim bu sene çıkışlı PC platformunda olan hocam? Unicorn Overlord oynamak istiyorum ama 50 saatlik JRPG, hele Metaphor'dan sonra bir ara vermem gerek. Balatro'ya telefondan bakacağım. Sizin öneriniz var mı?

GoWR inceleme yapmak istiyordum ama incelemeye değmez. Metaphor inceleme yapacağım zaten.
  • Beğen
İfadeler: Smuya
LegendaryDevilHunter
LegendaryDevilHunter
Unicorn Overlord da PC'de yok ama Switch'te var. Emudan oynayacağım. Onu da bu sene oynayacağım inşallah. Ya da 2025 başı gibi. Listeyi 2025 Ocak-Şubat'a yetiştiririm en kötü. Onu net oynarım ben de şimdi değil.
LegendaryDevilHunter
LegendaryDevilHunter
Kaldı ki Infinitie Wealth de var. Ben daha ilk oyunu da oynamadım. İkisi 100 saatimi sömürecek muhtemelen.
LegendaryDevilHunter
LegendaryDevilHunter
Bir de YS X var. O da 50 saat. Bu sene paso JRPG dolu. 😀

2025 Şubat'a anca yaparız herhalde.
LegendaryDevilHunter
LegendaryDevilHunter
@Smuya
Screenshot_20241121_220841_Chrome.jpg

Baya keyifli oyun. Telefonda akıyor. Bu da rahat listeme girer. GoW:R'den daha fazla vermem baya ironik ama.
Geri
Yukarı